A polgárasszonyok- budapesti vámpírkastély II.

"Sok ember sírját ásták már meg ezek" (egy régi barát)

We have a pressing need of simulation, even that of war, much more than we have of milk, jam or liberty, and we have an,immediate intuition of the means necessary to obtain it. This is indeed the fundamental advance of our democracy: the image-function, the blackmail-function, the information-function, the speculation-function. The obscene aphrodisiac function fulfilled by the decoy of the event, by the decoy of war. We have neither need of nor the taste for real drama or real war. What we require is the aphrodisiac spice of the multiplication of fakes and the hallucination of violence, for we have a hallucinogenic pleasure in all things, which, as in the case of drugs, is also the pleasure in our indifference and our irresponsibility and thus in our true liberty (Jean Baudrillard)

Írtam már a vámpírkastélyról. Látom nagyon pörög a poszt. Helyes, a véremmel fizettem érte. Most külön kitérek a polgárasszonyokra, a vámpírkastély összes népségei közül. Tulajdonképpen örülök annak, hogy amit feminizmusnak neveznek Magyarországon nem népszerűbb. Én ha újra élném az életem, a közelébe nem mennék, köszönhetően a polgárasszony figuráknak is. Na meg annak, hogy végeredményben szociopatáknak, zsebpolitikusoknak, ilyen-olyan lobbiknak ácsoltunk társadalmi munkában platformot. A polgárasszonyok ezzel nem tudtak mit kezdeni, az orruk előtt ment az egész. Az ő diskurzusok valami olyasmi, hogy vannak jó emberek, rossz emberek, "rendes ember szépen beszél". Át is csúszik a radarukon aki performálja, hogy rendes ember stb. Nem nehéz kicselezni őket. Elkerülni, annál inkább.

A polgárasszonyok végső soron trollok. Széttúrnak mindent maguk körül. A feminizmusban én a NER-t kb leszartam, amikor csináltuk a dolgunk néha az orrunkra koppintott. SEMMISÉG volt ahhoz képest, ahogy a polgárasszonyok (liberálisként identifikálódók, neo-anarchisták, vámpírkastély egyéb népségei) a partvonalról minősítgettek, és mindig, mindig kellett véleményük legyen. Örökös kakofónia volt, amiben minden jókedv, minden jelentés, minden értelem elveszett. A jókedv leginkább. Nem maradt tér a gondolatokra, savanyú és kicsinyes volt minden.
A polgárasszonyokat onnan lehet felismerni, hogy végtelen lekezelőek, és hozzá jön a polgárság fakó érzelmi repertoárja. Pampognak, puffognak, óbégatnak, siránkoznak, sápítoznak, tördelik a kezüket, de leginkább kifejezik az együttérzésüket, a mocskolódást is kéztördelve csinálják. Akit éppen bírnak vagy hasznos azzal úgy beszélnek mintha a cselédjeik oktatnák, aki ellenség, az mintha a nürnbergi per vádlottja lenne. Semmi egyenesség nincs bennük, finomkodnak, hivataloskodnak mindig, tényleg mint egy per.

A polgárasszonyok a hatóságoskodással kevert trollságon kívül házmesterek.

Ha nem lenne INGO pénz vagy szponzorpénzek, ezek cetliket ragasztgatnának a budai társasházban, passzív-agresszív kis piszkálódásokkal. 'Mindannyiunk érdeke a tiszta, élhető környezet' (advanced level ha van utalás gyerekekre) blablabla blabla valami a csodálatos közösségi életről, őrizzük meg, aztán a lényeg, hogy xy megint nem törölte meg a cipőjét. Mindez fél oldalon át. Való életből vett példa, budai társasház.



Az egyik cyberbullym kis biznisze, erőszakmentes kommunikáció! Értsd: hogyan taposd ki a másik belét a magadra erőltetett végtelen álnyugalommal, az általuk fétisizált 'higgadtsággal'. Sertepertélt Gyurcsány körül egy időben ez az erőszakmentes kommunikátor is. A polgárasszonyok leginkább bolsevikek. Hatalmat akarnak, és azt hiszik leplezni tudják egy kis szépelgéssel.

Igazából imádom az Erzsimacskát, ennek az egész közegnek a paródiája. Az online marketinges, aki a macskája mögül megmondja kire kell szavazni (Gyurcsányra). És a pajzsukra emelik, ahelyett, hogy rosszul lennének tőle.

A polgári közeg olyan, hogy ültök közös polgári ebédnél, közben öntik az arcodba a szart, és mosolyogni kell hozzá. Ha nem vagy erre hajlandó, akkor jön az, hogy menj pszichológushoz/morálisan romlott gyűlölködő vagy/Fideszes - a három sablonválaszuk egyike. Igazából mindenre ezeket mondják.
Közben csöpög ki belőlük a méreg. Az évek alatt minden egyre jobban elmérgesedik, köszönhetően az állandó szurkálódásnak, piszkálódásnak, passzív-agresszív sértettségnek, aztán egyszer vér folyik, vagy elege lesz valakinek és bedobja a törölközőt. Nem lehet elviselni a közeget amit maguk körül teremtenek, nekem legalábbis nem megy.

A polgárasszonyok viszonya a saját sötét oldalukhoz a legérdekesebb. Vannak az Eszes Beáta "civil aktivista" féle össze-vissza vagdalkozva fenyegetőzők és mocskolódók, akik ugyanúgy házmesterkednek mint a többi, csak nem csomagolják ezerszer be a mondandójukat, ahogy polgárasszonyhoz illene. Eszes Beáta kb az összes online lincselésembe beleállt, szép nagy Eszes Beáta gyűjteményem van. Többek között ilyeneket hordott nekem össze:









ZSIDÓÜLDÖZÉS, közösségi elleni uszítás, tettestárs, 8 napon belüli sérülés (?????) tettlegesen lépett fel, többrendbeli minősített bűncselekmény...
(egyébként lásd a sztorikat a vámpírkastélyos posztban) ezeken csak röhög az ember, a Corvinuson is csak csóválták a fejüket, annyira pszichotikus.
UPDATE Eszes Beáta külön kérésére az emailcíme kiszedve! Lehet velem tárgyalni, nem vagyok én semminek az elrontója.

(bónuszba még ezt, "oknyomozó újságíró" is, nemcsak civil aktivista)
Nem kértem elnézést,  bizony nem (átlátok a zsarolásukon) nembaj, majd a számba hazudnak egyet. Ezek BÁRMIT megtesznek a morális fölényért. A morális fölényért törtető önbrandelők tökéletes szimbiózist alkotnak a szadista trollokkal. Jóban is vannak a való életben, ezek baráti körök. Madarat tolláról, jóemberkedő cukiskodó okoskodó jófejkedőt a trolljáról.
 Nem adnám meg az esztelennek az örömet, hogy kikerüljön a kultúrharc blogra (nyilvánvalóan a reakciókért csinálja, igazi troll) de tökéletesen a polgárasszonyok-témába vág a tevékenysége. Az Eszes Beáta "civil aktivista" féle mocskolódók úgy kellenek ezeknek mint egy falat kenyér, lehet jó zsarut, rossz zsarut játszadozni, az önjelölt hatóságoknak. Az nem reális, hogy kirúgnak valahonnan mert ezek azt akarják, az reális, hogy az álomvilágukban most van mitől megvédeni, és ezért mosolyogva kell tűrjem, hogy tapossanak rajtam, pedig semmit nem kértem ezektől az emberektől én soha, és semmit nem ígértem nekik. Az van ami mindig, engem is felhasználnak a kis aktivista-jóemberkedő live action roleplay során mikor mire. Ülnek otthon minden tét nélkül és eljátsszák, hogy vannak tétek, közben a diskurzuk ugyanolyan dehumanizáló számomra mint a Szarfészek. Ezek azt képzelik, eldiskurálják egymás között, hogy ők rendelkeznek a sorsom felett. Ugyanolyan undorító mind a két oldal. A troll a vámpírkastély kis "civil aktivistája" egy közülük. Ha Esztelen Beáta tényleg a munkahelyemen zaklat az minősített eset és akár felfüggesztettet is lehet érte kérni, vagy legyőztem volna az undorom, és elmentem volna a tv-be és elmondtam volna, hogy sajnos ez a feminizmus, maga a házmesterkedés, klikkesedés, nyomasztás, manipuláció, háttérből kicsinálás, igazi ""civilkedés"".

Aztán egy névtelen levél amit ugyanerre a listára írtak valahogy undorítóbb volt Eszes Beátánál. Olyan igazi ne érje szó a ház elejét levél.

A titkos facebook csoportunk 4 évig működött, aztán egy polgárasszony posztolta ezt a névtelen levelet oda is,  amit nekem címzett a másik polgárasszony, és ez volt az utolsó csepp, elment a kedvem az egésztől. Attól, hogy ennyire megaláztak nyilvánosan, olyan emberek előtt, akiket akár futólag ismerek, vagy régi barátaim. Ha ezt meg lehet velem csinálni akkor bármit. Nem mintha normális embernek ilyen eszébe jutna. Kell ez a halálnak. Kellenek ezek az emberek a halálnak.
Ezek csak azért is meg akarják tanítani nekem, hogy hol a helyem. Alattuk, hol máshol. Majd ha kegyesek lesznek, vagy ha nem lesznek kegyesek... na, akkor mi lesz. Nagy blöff. A legdühítőbb, hogy engem lehet minősítgetni, projektálni, pszichologizálni, a levél írójáról meg azt se tudom kicsoda.
Csak a legjobb részt rakom be, az annyira erős. Egyébként szokásos felsőbbrendű pozícióból észosztás a szélrózsa minden irányába.


Mellett, bazmeg MELLETT. Maga a felsőbbrendűsködés, a végtelen dagályosság. Ez a MELLETT a legundorítóbb megnyilvánulása számomra a vámpírkastélyból rám ömlött minden mocsoknak. Ahogy megvan benne a soha nem kért, a hátam közepére kívánt együttérzésükről a biztosítás, ahogy adottnak van véve, hogy mellettem, és küldjenek, én nem vagyok aktív ágens. Az egész levél rettentesen megalázó. Az én lekicsinylésemen túl sokszorosan el van benne beszélve, hogy a levélíró feljogosult a hatóságosdira. Olyan az egész, mint amikor az autómba hátulról belement valaki, és előadtuk a rendőrségen a szembesítéskor a magunk verzióját, hogy ezmegmaz, aztán a biztosító fizetett mindent, és kapott mindenki 1-2 büntetőpontot a jogsijára. Nem is értem miért nem mennek el ezek a formák valami hivatalba dolgozni és hagynak végre mindenkit békén.
Az én hátamon taposva élvezkedik a morális ítéletalkotáson. Fizikai rosszullétet okozott elolvasni ezt a levelet. Fizikai rosszullétet okozott, hogy tudom micsoda kéjes örömmel osztogatják ezek az észt amit nem kért a kutya se, ahogy felmagasztosul azon, hogy nyájaskodva tapos rajtam, és reméli lesznek MELLETTEM. Jóindulatú emberek meg likeolják, mert mindenki felületes, gyorsan olvas, és azért hosszasan részletezi a levélíró, hogy nekem van igazam. Mit érdekel ez engem? Évek óta nem aláztak ennyire undorítóan meg. Ahogy a kis egymásnak tetszelgős nyilvános performanceukhoz egy lesajnált kis szalmabáb vagyok, aki MELLETT reméli lesznek akik elküldik (mintha valami kutya idomításáról lenne szó), hogy kullogjon el pszichológushoz, hogy MEGTANULJA. Hiszen akkor a JAVAMRA szolgál ez a mocskos meghurcolás, pedagógiai meghurcolás! Akkor ők nem csak ugyanolyan élvezkedő mocskos szadista bullyk mint az összes, nekik tiszta marad a kezük, ők csak jótanácsot adtak, ők csak a javamat akarják!
Napokon át lincseltek az interneten, halálos fenyegetéseket kaptam, aki akarta belém törölhette a lábát, de ezek meg nem állták volna, hogy csak azért is lehúzzanak még egy bőrt rólam. MELLETTEM, hogy tudjam már a helyem. Tűrj, kussolj, majd mi döntünk és cselekszünk, te csak reméld lesznek MELLETTED, és mi jó emberek vagyunk, ugye, veled teszünk jót ha átmászunk a határaidon, azok neked nincsenek. Azt ne képzeljem majd én döntön el mi merre, ők remélik lesznek MELLETTEM. Mindig meg kell ezeknek a hatalmat ragadni, ez az életük, várják mint a keselyűk mikor csaphatnak le.

Vannak még benne nagy én-közlések, rögtön a kinyilatkoztatás az elején. Kinyilatkoztatja, hogy valaki NEM ÁRTATLAN. Ez így egy mondat. Nem ártatlan, ponttal a végén. Azzal kezdi, hogy ő "tegnap eltemette a feminizmust". Mert ő eltemetheti az egész feminizmust.
Egyébként ha nem tudnám kezelni a csalódást régen a képükbe vágtam volna valami tálca süteményt, bocsánat "őket", ezekben a közegekben Ő-ként utalnak a süteményekre. Ahogy ismerem őket most látványosan rettegni fognak, gyilkossági kísérlet áldozatai.
A pszichológusozás kicsit olyan is, mint amikor az inkvizíció felajánlja, hogy megtérhet az üldözött. Visszavonja a nézeteit, közben mindenki tudja, hogy ez egy politikai aktus. Ember nem lehet olyan ostoba, hogy PATOLÓGIÁNAK fogjon fel egy kocsmai balhét. Ennyire még ezek sem lehetnek sznob idóták. Politikai aktusba zsarolás, belezsarolni valakit, hogy személyes patológiaként vállalja magára a felelősséget. Ők is érzik mennyire perverz és hazug amit művelnek, csak fel akarják magukat menteni, hogy lehessen élvezkedni a morális ítéletalkotáson. Hiszen én csak egy nyomorult, lesajnált senki vagyok, MELLETTEM, küldjenek, megtanulja...
Az eszükbe nem jutott volna, egy polgárasszony SOHA nem mondott nekem olyat, hogy keress egy ügyvédet, vagy beszélj nyilvánosan arról, amik veled történtek. Eszükbe nem jutna, hogy nekem jogaim vannak, hogy én is egy autonóm felnőtt ember vagyok. Aki nem olyan mint ők azt nem veszik teljesen emberszámba, a hatalmas nagy mindenkitmegértünk tolerancia kamu a javából, csak tetszelgés.
Az, hogy többet beszélek náluk, vagy kommentálom a Női Érdek policyjait az ő világukban felhatalmazza őket a jellememet, a személyemet minősíteni. Ilyen a világképük, vámpírkastély a legjavából, törtetés a morális magaslatokért ahonnan lehet hatóságoskodni. Nem értették, hogy másban vagyok, az meg, hogy mit mondok mikor érdekelte őket, soha.
Egy hülye liberális voltam, hogy azt képzeltem majd megértik. Vagy egy technokrata, végső soron, ami a jobbik eset. A szomorú igazság az, hogy nem lehetett megúszni. Az aktorokon keresztül definiálódik a mező, ezért ha új aktorok lépnek be nem lehet a mező képviseletében koalíciókat kötni mint eddig. Útban voltam. Péterfy-Novák Éva mondta is, hogy nem akar velem 'egy gyékényen árulni'. Szerintem az volt az igazi bajuk, hogy beszennyeztem a 'fedhetetlen áldozat' imázst. Ül a háziasszony a konyhában, felemelt fejjel nyeli a könnyeit, nála a morális fölény. Mindig, minden áron a morális fölény. Nem is mondanak olyat, hogy "ha Lipóciába jössz akkor tisztelned kell a kultúránkat" hanem sajnálkoznak nagy látványosan, hogy miféle szerencsétlen nyomorult vagyok, amiért nem vagyok olyan mint ők, és remélik lesznek MELLETTEM akik elküldenek pszichológushoz, hogy MEGTANULJAM. Nem különbözőség van, hanem egyenesen patológia.
Kilóg a lóláb azért, ha annyira jó lenne ez, akkor csinálnák. Nem idegeneknek osztogatnák a senki által nem kért sajnálatuk, hanem csinálnák. Akkor nem akartam MELLETTEM lenni, amikor ömlött az arcomba a szar, sőt kedélyesen elnézték, ahogy mások vásárra vitték a bőrüket, de rögtön ki kell fejezni, hogy életképtelen, és órabérben be kell idomíttatni aki nem hajlandó az ő modoroskodásukra.

 Nézzünk pár diskurzív stratégiát.

itt a vámpírkastélyos posztban részletezett kocsmai balhé kapcsán illemtanárkodik Péterfy-Novák:


Megszegték a polgári etikettet, most jön a polgárosodásőrség!
Mintha érdekelne engem az ő "felmentése". Honnan veszi? Miért gondolja, hogy én meg akarok neki felelni? Dehogy akarok. BUKSISIMOGATÁS. Ki az égnek gondolja magát ez az ember? Bárkinek is gondolja magát, olyan mint Eszes Beáta, nincs érdemi különbség, én ugyan nem kajálom be, hogy "a stílus maga az ember".



Segítségre... nagy segítség lenne, ha leszakadnátok rólam mocskos vámpírok. Az valóban segítség lenne. Később Péterfy-Novák abba is hagyta az őrmesterkedést, ugyanis FELFEDEZTE SAJÁT KOMMUNIKÁCIÓJÁBAN AZ AGRESSZIÓT és ő ettől elborzadt! Ő nem az emberi evolúció terméke, jeleit sem lehet rajta felfedezni az agressziónak, olyan angyali lény!





Az agresszív kommunikáció vezet a feminizmus halálához. Lincselni, taposni csak szép szavakkal, lassan és szótagolva beszélve. Amikor elmondod miért egy utolsó senki aki útban van neked akkor beszélj negédesen és sajnálkozz nagy sóhajtozva. 
Nagy kedvencem, amikor publicba nyomja ugyanezt  (Egyébként itt is van egy remek háttérsztori, de nem pletykablog ez.) Azután, hogy beleállt sopánkodni az én online lincselésembe, sopánkodik egy sort az online lincseléseken!



NÉPNEVELŐ. Tördeli a kezét, hogy nincs ideje népnevelőt játszani, közben úgy beszél mint egy népnevelő, belövi a legalacsonyabb közös nevezőt "érezzük a felelősségét annak amit teszünk" blabla, további sopánkodás. Az igazi közhely az önmagát ismétlő történelemről azért idézőjelbe téve, a reflektáltság is kell. Másokkal mondatja ki, hogy ő népnevelő, impliciten csak el van performálva. Aztán majd ugranak ezek a kommentelők is szétszedni valakit a szívjóság nevében, eltanulják. Az pedig egy kép egy MUSICALBŐL. Igazi giccses színjáték. Megérdemli aki nem lát át rajta.

UPDATE: legjobb háttérsztori! Ez a nő SZDSZes volt, egy ponton a borsodi SZDSZ elnöke (2009-ben mondott le), mellette vállalkozó vagyis szalonjai voltak, körmy szoli kozmetika. Biztos az egész magyar jobboldal mögé be fogok állni a sorba 'felmentésért' 'BUKSISIMÉRT' a borsodi SZDSZ 2009-ben lemondott elnöke mögé. Biztos. A szociológia örök bölcsességét parafrázisolva: rablóból lesz a legjobb pandúr, miskolci körmösből a leghangosabban sápítozó budai polgárasszony.

Ugyanitt találós kérdés: melyik női portálnak kb 70%-a szponzorált kontent?

Amit a polgárasszonyok kapcsán megtanultam, hogy az érzésekre kell hallgatni. Akkor lehet a csomagoláson átlátni, mint ahogy mindig a biopolitikát kell követni ha ügyekről van szó. Ha zavar valami, ha ott van az érzés, hogy basztatnak, és bántanak, és szurkálnak, akkor azért van, mert basztatnak és szurkálnak és piszkálnak. Akkor is ha közben udvariaskodnak és a fene nagy együttérzésükről biztosítanak. Ahogy nagyon találóan fogalmazott valaki: "építik a koporsót, és mikor totál bekészülsz és készen vagy mentálisan belefeküdni, még tömegesen oda vágják, hogy "jaj vigyázz magadra!" mintha azért lennél készen mert magadat teszed tönkre."
Ez nekem maga Budapest második kerülete. Nem kell nekik bedőlni. Ha zavar, nem kell elviselni, semmilyen idealizmusból. Facsét és legfőképp kommenteket leszarni. Nem reprezentatív semmire. Illúzió. A civilnők nevű levelezőlista színvonalára jellemző, hogy egy kocsmai balhé generálta a legtöbb kommentet 2017-ben. Ez a szintje a világnak amit megértenek. Tényleg mintha lesben állva várnák, hogy valaki kiakadjon az egésznek a mocskosságán és álszentségén aztán megszegje a polgári etikettet.

Van még fiatalabb generáció is:


"minősíthetetlen viselkedésed"... 21-2 évesen honnan van embernek ekkora fene nagy felsőbbrendűségtudata? Ez a kiscsaj (értelemszerűen híres értelmiségi lánya) ököllel arcbavágott valakit bosszúból mert az illető kb 3 hónappal előtte beszólt neki. Aztán lejárató kampányt kezdett ellene, és mindenhol el akarja lehetetleníteni, mert szerinte "bántalmazó", csak úgy mint elmondása szerint kb fél Budapest. A likeolókról hasonló remek sztorik vannak. Az egyikőjük azzal hipszterkedett, hogy hajnalban lement a Vittulába és rávakuzott a részegekre. Aztán megfenyegették egy-két perrel, mert nem a barátait fényképezte (ahogy a sztorit a médiában elbeszélte) hanem igen gyakran teljesen idegeneket. Az álszentség csúcsa ahogy pont ők engem minősítgetnek ("minősíthetetlen viselkedésed"). Kinek képzelik ezek magukat?


A kollégáimnak is jut a nyájaskodva zsarolásból:





Találós kérdés: ez vajon ki lehetett, melyik szereplője a kultúrharc blognak? UPDATE: Szécsi Dorottya, a csillagászból lett trollvezér, aki mások neve alatt szeret ideológust játszani.
ide is rakom az eredeti screenshotot:


Sok egyéb témában is szoktak alkotni a milleniál-polgárasszonyok:

a kultúrharc blog egyik szereplője a professzionális identitásának is a részévé teszi 'feminista' tevékenységét. Akkor lássuk a publikus-privát elválasztást a magyar feminista praxisban. Szili Noémi felteszi a kérdést nekem mi a létjogosultságom:



"Ennek a nőnek mi a létjogosultsága".. a nyilvánossághoz fordul, nem ám utánam ordít, hogy akaszd fel magad te féreg. Az tisztább lenne. A kérdés, hogy miért tűrnek, az már adottnak van véve, hogy engem csak eltűrnek. Ő csak az okot keresi, hogy eshet ilyen méltatlanság meg, ebben a kiváló városban. Mint mindig, most is pozíciók vannak elbeszélve.

A csávók netes pornóra verik, ezeknek az önjelölt hatóságoknak hasonló kielégülést okozhat amit művelnek. ERRE VERIK. Szadisták. Ebben a közegben tényleg az a katarzis, ha megtaposhatnak valakit. Eldiskurálják, hogy én egy morálisan alsóbbrendű alja senki vagyok (körmönfontan, impliciten, hosszasan) aztán hatalmas évezettel törlik belém a lábukat miközben felmagasztosulnak a saját felsőbbrendűségükben, és vállonveregetik egymást, hogy kiállnak a gyűlölködés stb stb stb ellen.




(Likeolók a kis feministáskodó gittegyletből. Az egyikőjük egyébként az a Karakas Alexandra aki arról írt egy veretes cikket hogyan kell konferenciákon smúzolni.)

"Miért tűrik meg" Szili Noémi a linkedinen azzal építgeti a személyes brandjét, hogy ők a gittegyletükkel "promote free discussion and encourage solidarity":


Plusz egy új kép: önreprezentáció az önmagát töviskoszorúval felkoszorúzó önjelölt mártírtól, a magyar "feminizmus" egyik alapítójától, akinél szerintem életemben senki soha nem beszélt lekezelőbben és tahóbban velem. Betlen Oszkár  (vízvezetékszerelőből lett sztálinista) lánya Betlen Anna, aki olyan disztinvált kis rózsadombi polgárasszonyka, hogy leprolizik másokat és "nem bölcselkedik arról a stílus az ember", illetve "életében akkor volt először komolyan megfélemlítve" amikor Feró Dalma kioktató seggfejnek nevezte egy zárt Facebook csoportban.



Be is rakom ezt a szépet a végére. A háttérsztori az, hogy rá akartak venni minket menjünk el egy konferenciára amit nem éppen a barátaink és üzletfeleink rendeztek, mi pedig nem akartunk elmenni, és amikor nem voltak hajlandóak a NEM szót megérteni, elküldtük őket a picsába, ami rögtön ahhoz vezetett, hogy Betlen Anna előadta a hattyú halálát:


                                   
                                                   
                                     "Feléleszteni a mindenkiben ott szunnyadó humánumot"


           "A stílus az ember"


Utóirat: vannak polgárasszonyok, akik nem nők, hanem nőként identifikálódó férfiak (transznők) mint például az alábbi mű alkotója. Ez az írás a fentebb részletezett közeg tipikus terméke. Primitív manipuláció sírva-ríva előadottan. Leírva a nevünk, szánkba adva dolgok amiket sose mondtunk, minden félremagyarázva, átkeretezve, a nagy semmi becsomagolva. Mindez addig amíg végre lehet áldozatnak lenni. Aláírást is gyűjt, mert ezt így szokás.






Popular posts from this blog

Mérő Vera- a magyar “cancel culture” főítésze, erkölcsrendésze és cenzora

A budapesti vámpírkastély

Vámpírkastély perverzióból és hazugsából - bocsánatot kérek, ismételten csak és kizárólag csak saját magamtól

Ezt láttam én a magyar feminizmusban.