Vámpírkastély perverzióból és hazugsából - bocsánatot kérek, ismételten csak és kizárólag csak saját magamtól

"Mi hiszünk a párbeszédben!"- a debilek

Kikerült a blogom a Mandínerre, és 100 mandiner kommentelő mondja a nyilvánvalót: ezek pszichopaták. Azok szerintem is. Nem akartam direkten leírni, úgy gondoltam aki olvassa döntse el magának. Pedig igazából hozzátartozik a történethez. Ezért folytatok (aktualizálok egy fél éves) posztot, amiből nem szerkesztem ki az érzéseket. Felvállalom. Személyes történet.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy álomvilágban élő szerencsétlen megtalálta egy beszédemet, abban is kb 2 mondatot. Kellett a kis kilóra importált identitárius játszmájukhoz egy “TERF” aztán elkezdődött a mocskolódás és vegzálás. Aztán folytatódott, és folytatódott.





Nekem be kellene vallanom, hogy TRANSZFÓB VAGYOK, akkor békén fog hagyni!
Miután mást is rendszeresen zaklatni kezdtek, külön Facebook csoportot (Genderfészek) hoztak létre a mocskolásunkra, tele 'tolerancia' 'szeretet' és hasonló jelszavakkal. Nem a véleményük mondták el, tiszta uszítás és mocskolódás volt az egész. Import TERF invázió Magyarországon az egyik szellemi termékük- és ez még az ami a nyilvánosságnak készült.
Minden screencap megvan, csak azért nem keresek ide valamit, mert nekem sincs kedvem rájuk nézni. A kedvencem amikor Mérő Vera, a fő online marketinges trollvezér (Nem Tehetsz Róla, Tehetsz Ellene Facebook) kinyilatkoztatta, hogy én egyenesen DÉMONI VAGYOK.
Ő nem csak (saját szavaival élve!) az egyetemes emberségességet képviseli, még a transzcendens szférákba is belelát. Találó Mark Fisher párhuzama az inkvizícióval.
A travikat nem különösebben hibáztatom, lecsaptak az alkalomra. Fő """"áldozatunk"""" nem csak nő, egyenesen kislány.




"amikor én még kislány voltam"

Ő elő akarja csalogatni belőlünk az agresszív bántalmazót, annyira áldozat akar lenni! Neki ez tálcán kínált lehetőség!




 Nőnek lenni az elnyomottságról szól ezeknek a perverz világában. Erről szól az egész, ezeknek az elnyomottság a fétisük. Maga a perverzió, ahogy feminizmus néven ebben támogatták, mert kellenek mindig az új elnyomottak akiket képviselni lehet, tényleg mintha emailen küldenék a bevásárlólistát. Érdekek találkoztak.
Az "áldozat" ezeket a fotókat elég sok helyre felrakta, illetve nyilvánosan leírta, hogy ő fétisbulikban kezdte női ruhákkal, úgy lett """nő"". Aki fétisbulikákba jár nőnek öltözve, az fétisiszta, nem nő. Volt olyan """feminista""" aki még kommentelgetett is, de nem azt például, hogy sose voltál te kislány, most is egy fétisiszta vagy, hanem ... én is nagyon szeretem a harisnyákat!!!!
Azért éreztem nagyon rosszul magam ettől az egésztől, mert eszköz lettem egy perverz játszmában. Legalább láttam közelről a logikát, és az egész társadalommal gyakorlatilag ezt csinálják.

Egy filozófus barátom aki balkáni, tehát mentes sok liberális kondicionálástól teljesen ki van akadva a BDSM parádékon, a BDSM normalizálásán. Kérdezte én nem vagyok-e? Az igazság az, hogy DE. Nagyon. Érzi az ember, rosszul van. Liberálisok nyilvánosan tapsolnak annak ha arra izgul valaki, hogy másoknak fájdalmat okoz. Az ilyenek korábban háborús bűnösök lettek volna. A liberális kondicionálás, hogy ezt nem mondhatod ki, beleegyezés, szabad választás, stb stb. Az egész társadalmat bevonják a perverziójukba.
Egyébként három ilyen BDSM-formát láttam vonulni a Google és Prezi szivárványos lufikák között a Budapest Prideon, jellemző, hogy van is az egyiktől screencap a kultúrharc blogon.





Sargentini jelentés teljesen ez a dinamika.
Úgy van kitalálva ez a kissebbségesdi, hogy ne vegye be a társadalom legnagyobb része. Már senkit nem érdekel ha meleg valaki, kellenek transzneműek (persze ez bonyolultabb, van ebben big pharma, biológia vs transzhumanizmus, szilícium-völgy), olyan dolgot kell a progresszió és a moralitás jelölőjévé tenni amit értelemszerűen csak a kis önjelölt felzárkóztató élcsapat fog szolgalelkűen a magáévá tenni. Valóban semmi értelme annak, hogy vidéki családanyának nincs női princípiuma, de második kerületi férfinak van, amennyiben transzneműnek képzeli magát. Csak ennyi: ha a belülről jött gender identitás a progresszió jelölője és mércéje, akkor azt kell átvenni.
Ahogy Szíjjártó őrjöng velük teljesen érthető, de közben őket igazolja, mármint a saját diskurzusuk szerint. Nagy szellemi silányság az egész, és örül az ember ha végre elküldik ezt a bandát a sunyiba, de ugyanakkor meg megkapják amit akarnak, áldozatok lehetnek.

Lelepleztünk a kastélyban egy plágium sorozat, lásd a merce.hu közleményét. Ugyanabból a brancsból mint a szokásos szereplők itt, egyébként már leférgezett nyilvánosan, de ahhoz képest amik itt vannak ugyan kit érdekelne, egyenes legalább.



20 percből körübelül 19 perc plágium. Nagy átéléssel magyarázza Janet Wolff és Henry Giroux szövegeit, még példákba is belemegy, Celia Lury és Scott Lash könyvének a fülszövegéből is elhangzik pár szép méltatás.

Közben mivel volt ezekben a napokban elfoglalva:



Transzokkal, fasisztázással és az én mocskolásommal, ugyan mivel!

Ülnek a közösségi média előtt és kis fiktív világokat építenek. Maga a hazugság a vámpírkastély.

A kis spancija az egyik régi nagy cyberbullym, meg nem állta, hogy emlékeztessen arra, milyen szerep van nekem szánva. Ez egy Október 21-én megjelent cikk alatti komment:






Aztán elővettem egy screencap gyűjteményem, ittvan rögtön vagy 5, a családomat mocskolja és a  magánéletemről shittalkol:



ezt külön kiemelem:


mit érdekli, rögtön MÁSNAP folytatja:



Ezeknek mindent lehet! Törvény felett állnak!



El nem kussolnak, abba nem hagynák. Nekik jár.

Ezeknek minden jár.



Megsértették D. Tóth wmn-királynőt, jön a pribékje elővenni a bűnbakot, el ne kanászodjanak a parasztok. D. Tóth másról sem osztja az észt mint a Trónok Harcáról, de nem viselnek el egy egyébként igen szellemes mémet, viszont mi tűrjük el, hogy a büdös nagy semmiből elkezdjenek mocskolni, csak mert nem tudják elképzelni, hogy több mint két ember utálja őket, és nem FD vagy BO álnickje KB, hanem egy valós személy. Na meg mert csináltunk egy szövegelemzős adást a wmn-ről (és értelmeszerűen bármikor bárki előtt vállalom mire tartom ezeknek a munkásságát és hova kívánom őket).

Én őket VIRTUÁLISAN FOLYAMATOSAN ABUZÁLOM!!!! De ők csak beszélnek rólam, tanuljam már meg a helyem!



ez nem érdekes elméleti vita,  ez BÁNTALMAZÁS!!!!



és erre érzik magukat feljogosítva, a "bántalmazottak":




csak egy szemelvény a szarfészekből, Mérő Vera a fejberúgásomról és a gyűlöletről elmélkedik, de közben azért le kell szokás szerint írnia ő mekkora fene büdös nagy jóember, milyen nagyvonalú, de hát én még azt sem érdemlem meg. Felépítik a szalmabábot és vállonveregetik egymást amiért nem verték agyon, mert ugye akkora kibaszott jóemberek:



Napi szinten ment ez, le van screencappelve az egész. Ez volt a hobbikuk, imádták, élvezkedtek rajta. És ezek voltak színpadiasan felháborodva azon amikor én leköptem az egyiket közülük egy kocsmában. Akkora ajándék ezeknek ha megsértődhetnek valamin, úgy dédelgetik a sérelmeiket, mint valami kis kincset a dobozban amit elő lehet venni és mutogatni.
Ezen, a baloskodásról szóló cikken (amit FD írt, nem én) annyira kiakadtak, hogy egy 500 fős facebook csoportban képesek voltak leírni, hogy FD és én halálosan megfenyegettünk baloldaliakat! Nem én írtam ugye a cikket, a vád is az, hogy kamunickeken halálos fenyegetések, de bele kell engem ebbe rángatni.



Miután egyébként tényleg teljesen tárgyilagosan szóltam neki, hogy átlépett egy határt, csak azért is folytatnia kell, személyeskednie, gúnyolódnia. "Nagyon korrekt, kedves stílusban" ezzel aljasan azt implikálja, hogy anyázva fenyegettem meg. Nyilvánvalóan több eszem van annál, ismerem már kívülről ezeket a játszmákat.



A sztori magazinos bulvárújságíróból DKs trollvezérré avanzsált is ismét belpróbálkozik:




Viszont.. a mai nap.. a netes lincselés elmarad :( epic fail! Amúgy én aztán soha nem voltam LMPs, írtam a Reflektorra (ami LMP közeli), annyi.

Soha fel nem adják. Olyanok mint a kopók, megérzik a vérszagot, jönnek. Ő annyira fontos ember, egy esemény falára fel kell írni, hogy ő  nem jön el. Gerjeszteni kell az indulatokat, meg kell minden lehetőséget ragadni a bullyingra.







A nők "transzleszbikus" áldozatáról fotók a poszt elején. Az ámokfutásának részletei (kb a jéghegy csúcsa) itt. Egyébként ez a nagy felháborodó szervezett egy tüntetést, amiről írtunk itt. Sose gondolnám, hogy ez az igazi baja velem. Akkora ajándékot adtam én ezeknek azzal, hogy kb másfél éve leköptem egyet közülük éjjel a bulinegyedben egy kocsmában. Igazi ajándék, díszdobozba csomagolva dédelgetik, amikor szükség van rá előveszik és mutogatják.

Úgy vádaskodnak, úgy járatnak le, taposnak el, hogy szépelgésbe csomagolják. Ezek meg akarnak őrjíteni. Ezek azt akarják őrjöngjek, és öljem meg magam. Akkor soha nem kellene elszámolniuk azzal mit tettek velem. Akkor soha nem vonnák őket felelősségre. Igazi vérszagra mozgó lincselő csürhe.

 PERVERZ, hogy addig bullyingolnak, amíg nem tudnak áldozatok lenni. Jönnek emlékeztetni, hogy én vagyok a rossz, tudjam a helyem, az ő kis fiktív világukban ők az én áldozataim. Arra mennek ki, hogy mindenki felbassza magát, és ők áldozatok lehessenek. Piedesztálra emelik magukat, velük szemben csak gyűlölködni lehet. Aljasak, sunyik, piszkálnak, szurkálnak, basztatnak, aztán az fog látszani, hogy őrjöng velük valaki, és ők a szegény kis áldozatok, be fog indulni a circle jerk, sajnálják egymást. Ahogy árad belőlük a felsőbbrendűsködés, ahogy nyájaskodnak, ahogy mindig fontoskodnak és mindig megőrzik a nyugalmukat, mert ők annyira felsőbbrendűek és fontosak, közben pedig ömlik a szájukból-kezükből a bullshit. Passzív-agresszív az egész, tiszta provokáció. Szerencsére már leírta a 24.hu is. Nyilvánvaló ez lassan mindenkinek.
Ezek az arcodba mosolyognak, közben a hátadba döfik a kést, és amikor elvérzel a padlón sajnálkoznak és fogják a kezed, és lehetőleg még lesajnálóan pszichológushoz küldenek. Az a legaljasabb, hogy a jóindulatot tudnak ezzel mutatni, elmondják, hogy nekik jogukban áll minősítgetni, közben rád terelik a felelősséget, ők komolyak és fontosak te egy ideggyenge kis nyomi senki vagy.



Lábtörlőt idomíttatni belőlem, hogy kibírjam ami ebben a közegben megy. Valaki azt mondta ez a mind rape. Az. Ez már-már a becsületsértés határa. Mintha nem lennének határaim, mellettem kell lenni, küldeni, hogy megtanuljam, mintha nem lennék autonóm ember, hanem MELLETTEM kell lenni, mert nekem az kell, hogy elküldjenek, hogy megtanuljam. Mit is, ezt a passzív-agresszív alakoskodást-okoskodást? Másokat porig alázni úgy, hogy közben magamra erőltetem az álnyugalmat, a mániájukat, a 'higgadtságot'?
Remélem lesznek MELLETTÜK, akik elküldik őket a halálfa retkes szárára, hogy MEGTANULJÁK mi jár az ilyen fölényeskedő tahóságért, ahogy minden és mindenki eszköz élvezkedni a morális ítéletalkotáson, csak azért, hogy ezek végtelen felőbbrendű pozícióból patikamérlegen adagolhassák az igazságot amit a kutya nem kért. Ebben az egyébként névtelen levélben szó szerint le voltak olyanok írva, hogy "nem ártatlan" - ez egy mondat, ponttal a végén. Kinyilatkozik az ítélőszék, a poszt-SZDSZ polgárasszonyok. Vagyis inkább a liberális pártok koncait szedegető, magára alakoskodó 19. századi allűröket erőltető nómenklatúra. Igazi polgárasszony sütit süt az unokáinak nem más felnőtteket fegyelmezget. Ezek valami groteszk 19. századi nőegylet, ahogy kéztördelnek, sápítoznak.

Van még egy pszichológusozó sztorim: mikor rámchatelt az egyik """"feminista"""" ezzel a szöveggel:

"Annyira jót tenne neked egy terápia"

Én ennek a nőnek (UPDATE - legyen nevesítve, Kováts Eszter) beszéltem két éve, hogy para ami megy, nagyon para. És ő nyomta (a német adófizetők pénzén), hogy párbeszédet kell folytatni a trollcsapattal, és ő járkál el bájologni azokkal akik féregként akartak eltaposni. Velem lekezelő, minősítgető, semmi jóindulat nincs benne, hüpp hüpp liberálistrükk. Nyilvánvalóan nem akarja, hogy kiboruljon a bili, vagy használni akar még. Van bőr a pofáján gaslightingolni, okoskodni valami 'társadalom által okozott sérülésekről', arról, hogy a baj az, hogy  'mindenki a sérelmeit viszi ki a nyilvánosságba'. Ha nem kussolsz és leszel valami engedelmesen tűrő sakkbábú, akárhogy is öntik a szart az arcodba, akármit is tesznek veled, akkor te a 'sérelmeid viszed ki a nyilvánosságba'. Mindezt az észt egy német szocdem alapitvány (Friedich Ebert Stiftung, hogy takarodnának el végre az országból) munkatársaként osztogatta. Ahogy mondogatta: "azzal főzünk ami van". Nem tetszik? Neveld át. Azzal főzünk ami van. Azt képzelik joguk van hozzá. Amúgy milyen jogon másznak német szocdem politikai alapítványok bele a magyar feminizmusba? Milyen jogon akarnak egy felnőtt embernek órabérben új személyiséget faragtatni? Ami megfelelne esetleg a nemlétező szavazóiknak? Semmi társadalmi bázis, de nem baj, ugye azzal főzünk ami van, majd rátelepszünk közegekre és emberekre és beletuszkoljuk őket a liberális nyilvánosság dobozába. Másik kedvenc mondása az illetőnek: "a liberális feminizmus a kapudrog". Maga volt a manipuláció az egész tevékenysége. Azt akarta nekünk beadni, hogy függenünk kell tőle, elszámolással tartozunk neki, majd ő tudja mi merre (ehhez képest mindig olyan tanácsot adott ami az ő érdeke volt) szurkálódva, piszkálódva akarta elvenni az önbizalmam, az önbecsülésem, folyamatos fenyegetettség érzést akart generálni. "Nem tudom miért reklamálsz, még lehozzák ezt a cikket tőled". A szokásos csicskítás. Ugyanez az ember képes volt előadni a hattyú halálát, mert végre elküldtem a fenébe:



(Miért rakok ki magánbeszélgetést a blogomra? Mert ez a levél lett volna az ürügy ami miatt 'tárgyalást' rendeztek nekem, lássa csak mindenki mennyire relativizálva vannak olyan szavak ebben a közegben, hogy 'zaklat, zsarol, fenyeget')

Ettől, az egyébként májusban írt levéltől (na és a blogomtól, és a Facebookom falamtól) ő olyannyira "zaklatva, zsarolva, fenyegetve" volt, hogy novemberben képes volt egy másik szocdemmel (akinek úgyszint jut a FES pénzéből) összefogásban összerittyenteni egy ad hoc ítélőszéket, megspékelve egy hátam mögött terjesztett lejárató levéllel, ami persze eljutott hozzám. Annyira rettegett novemberben, május óta. Ennyit tudnak, bevágni áldozati pózba saját magukat, szart kavarni, csoportosan kicsinálni. Akkoriban lett egy másik bűnöm is: nem hagytuk, hogy elsunnyogjanak egy plágiumsorozatot.
Csőbe húztak szokás szerint, mert a 'tárgyalásomon' nem az volt témává téve (mint ahogy én képzeltem), hogy miért és hogyan politikai eszköz a cyberbullying, mi ez a mezőharc, vagyis miért nem szakmai viták vannak politikai játszmák helyett. Ehelyett úgy akartak becsicskítani mint egy kutyát. Azzal kezdte a lejárató levéllel lebukott önjelölt ügyész, hogy a fentebbi üzenetért bocsánatot kellett volna kértem. Egy olyan illetőtől, aki az arcomba nevetett, és azt mondta ez ilyen, el kell engedni amikor az ellenem folyó mobbingról próbáltam beszélni. Amiatt a levél miatt már liberálisok is sajnáltak annyira aljasan személyeskedett, közben röhejes volt es kicsinyes. Azt bánom, hogy akkor csak annyit kérdeztem az önjelölt ügyésztől, hogy mégis ki a francnak képzeli magát. Azt kellett volna, hogy maszturbált-e miközben írta az undorító levelét amiben két oldalon át mocskol, próbál analizálgatni, a számba ad dolgokat, tudni merészeli mire gondolok, közben szolidaritásról és empátiáról pofázik. Szervezi is a kifúrást a levél végén:



Amúgy ez a PTI TEM volt. Látom benne maradt a screencapben, akkor maradjon. A levélíróban volt annyi arrogancia, hogy azt mondja vállalja ezt a levelet, tehát az egészet kirakhatnám a blogomra. És senki nem szólt neki, hogy elég már. A koordinátor Antal Attila van abban a Progress Alapítványban akiknek a konferenciáján a 20 perces plágium elő volt adva tudományos munkaként, és ahol a szőnyeg alá akarták söpörni az egészet.
Érdemes még az önjelölt ügyészről tudni, hogy egy NER-es oligarcha pénzén futtat egy baloskodó magazint. A hivatalos duma az, hogy mikroadományokat adnak nekik magyar kisvállalkozók, de ez egyáltalán nem hiteles, magyarok nem szoktak politikai célokra adakozni, 'ellenzékinek' lenni pedig félnének, mert sok az állami megrendelő. Egy ismerősöm dolgozik nekik, Januárban mondták neki, hogy x napon derül ki kapnak-e pénzt és szükség van-e még a szolgáltatásaira. Mikroadományok nem így működnek. Ezek tényleg egy fideszes oligarcha pénzén baloskodnak, aztán előadják a világ áldozatait és mártírjait, közben fúrnak és törtetnek és taposnak.
Egy blogot írtam ugye arról mekkora patkányfészek ez a magyar feminizmus, de teljesen ignorálta a levélíró, pedig akkor már a Mandiner is szemlézte. Papolt, prédikált, hiiigaaaadtan éééés kooomolyan, és szerintem utána kiverte a budapesti pletykák szerint kicsi és impotens faszát. Nem ez a levél az első ilyen alkotása, másokkal is megcsinálta ugyanezt, és vannak sorok amiket mintha copy paste másolt volna más műveiből be. Igazi önjelölt hatóság. Ezen élvezkedik. Arra izgulnak ezek ha azt képzelhetik hatalmuk van, de nincs szerencsére. Ez a levélíró volt még akkora féreg, hogy a phds témavezetőmnél akarjon kifúrni, azzal a hazugsággal, hogy engem azért raktak ki ebből a 'tudományos műhelyből' (formálisan tag vagyok egyébként), mert NEM VOLTAM EGYÜTTMŰKÖDŐ, nem csináltam meg amit kértek tőlem!
A legaljasabb, hogy úgy írta meg a levelet, mintha öngyilkossággal fenyegettem volna meg őket. Közben azt írtam (a blogon is, a facebookomon is), hogy ha ebbe belehaltam volna (vannak akik belehalnak ilyen szintű mobbingba) azért ezt a közeget (és igen, ebben név szerint embereket) felelősség terhelné. Ez így is van. Közben a saját logikájuk szerint ezek egy ember életével játszadoztak az ostoba kis '''feminista'' ''baloldali' játszmáik miatt. De én vagyok a szar alak, mert majd jön a NER a plágium kapcsán, és ők áááááldozaaaaatok. Ez így teljesen komolyan elő lett adva. Ők balodaliak, ők jó emberek, ők szolidarítanak. Nem érzik a határokat, és nem is leplezik.
Akkor ott nagyon kiakadtam. Akkor jött el a pillanat, amikor tényleg végleg betelt a pohár. Végső soron én valaki más plágiuma miatt is dobtam be a baloldali és feminista törölközőt, és bár hamarabb tettem volna. Az a plágiumsorozat teljesen leleplezte ezt a közeget. Minden a látszat, nincs tudomány, nincs kultúra, csak politika. Nem maffia ez. Én azt hittem az (miután leesett, hogy ez ugye tiszta politika), úgy voltam vele megfizetem a védelmi pénzt, ok. Naiv voltam. A maffiának van becsületkódexe, ezeknek nincs. Ezek bolsevikek, hatalom kell nekik és a legaljasabb módszerekkel taposnak el bárkit. Semmi társadalmi támogatottságuk, de "azzal főznek ami van". Még akkor is el akartak kussoltatni amikor erről a sztoriról akartam beszélni. Teljesen kétségbe voltam esve, kiraktam az egész ocsmány lejárató levelet a Facebookra egy olyan szöveggel, hogy nem bírom tovább, tönkrement az életem (az az élet amikor akkor éltem tönkre is ment, hála istennek). Erre az egyik polgárasszonyszörnyeteg képes volt rám írni egy ilyen üzenetet, hogy "ne rombold a TEM nimbuszát". Csicskítani, elkussoltatni. Minden fontosabb mint te. Tudd a helyed, kutya. Te nem számítasz. Az számít, hogy ezek a címeres férgek hálózatot tudjanak építeni.



Korábbi sztori. Ide is be akartak mászni a queertranszszexworkerista genderfészkesek, sehol békén nem hagynak, követnek mint egy kopófalka. Akiről a fenti fegyelmezgetős sztori van akkor beültette volna Antoni Ritát (a szarfészkes cyberbullying fő vezérét) az általam szervezett panelembe illetve utasítgatott, hogy "nem mondhatod hogy ne válaszoljunk, ez nem a tudományos protokoll", sőt, Antoni Rita a Szegedi Egyetem doktorkandidense, nem hülyézheted le nyilvánosan! Az soha eszébe nem jutott volna, hogy én a Corvinusé vagyok, soha nem féltette a Corvinust amikor engem támadtak. Még a blogomba is belekötött, hogy nem tudományos munka, NEM ELÉG TUDOMÁNYOS! Nem az a baj, hogy ezek a dolgok megtörténtek, hanem az, hogy én nem elég tudományosan írtam meg, egy személyes blogra. Becsicskítani, elkussoltatni. Úgyszint ő színpadisan fel volt a plágium leleplezésén háborodva. Nem a plágiumon, a leleplezésén. Elvesztette irántam a bizalmát! Ez a vérszívó, hogy ne romboljam a nimbuszát, végig élvezkedett a balhén, azon, hogy lehet ugrani leckéztetni és fegyelmezni, közben pedig az egyik leggyávább ember akit ismerek, ahogy egy közös ismerős jellemezte: "habituálisan szolgalelkű". Amíg ment a szekér """"barát""" voltam, aztán amikor megérezte a vérszagot az első volt aki beállt a lincselő csürhébe. Igazi tekintélyelvű, akinek annyira semmi belső tartása, hogy szükségét érzi annak, hogy tekintélyszemélyek mondják meg neki mi merre, és ezért hajlandó a mikiegereket tekintélyszemélynek elfogadni. Minden indulat nélkül írom ezeket róla, és mivel korábban nem ismertem ilyen embereket, nekem is nagyon nehéz volt ezt felfogni.

Végig bele akartak manipulálni, hogy csendben tűrjek, az az én dolgom. Azért voltam céltábla mert golyófogót csináltak belőlem. Mert amikor elkezdtem nyilvánosan beszélni tiszta gaslightingot kaptam. Nehogy botrány legyen. Mert ami Feró Dalmával és velem történt (van olyan szintű mint ez)  az nekik nem botrány, ezeknek csak a látszat számít, ha 'párbeszédre' jön a pénz legyen párbeszéd, eresszük össze a pártok holdudvarából kikerült szociopatákat és a trollsereget tényleg civilekkel, közben szeneteskedve prédikáljunk a párbeszédről és kavarjuk hátulról a szart, na meg építgessük a saját karrierrünk. Közben annyit kellett volna, hogy elválaszani közegeket, akkor nem fogott volna a mobbing. De közben ezek gyakorlatilag egy mob voltak, egy csürhe, balliberálisok. Az intézményekre mutogatva várták, hogy két ember vigye el a balhét, közben az intézményeket kellett volna arra használni, hogy segítsenek nekünk. Nem két embertől kellett volna várni, hogy a 'jó' oldal (saját magára oktrojált) morális fölénye nevében tökéletes áldozatot játsszanak szentként, hanem le kellett volna állítani az egész balhét. Csak éppen ez nem volt érdeke ennek a velejéig romlott hálózatnak.

Adott a kérdés, miért nem nevezem meg ezeket az embereket? Nem félek tőlük, mikiegereknek tartom őket. Semmi hatalmuk, nem is lesz, ne is legyen. Annak tudnak ártani aki közel megy hozzájuk, én ugyan soha többé nem fogok. Akkor miért ne? Mert nem vagyok politikus. Ugyan olyanok ezek mint a kutyák, csak az alá-fölé rendeltség, csak a hierarchiák, abból értenek, ha beleverik az orrukat a saját szarukba, de ez már nem ez én dolgom. Majd a NER, én erre bankolok, vagy majd az élet. Nem mocskolom én be a kezem többet, elég időt elvesztegettem én az életemből ezekre az emberekre. Nem az én dolgom innentől. Az én dolgom értelmet adni az egésznek, megérteni, és mostmár az is, hogy mindenkinek elmondjam: kultúrát és politikát szét kell választani. Más mezők, más praxisok, lényegileg máshogy működnek, és csak ártott ez az egész aktivizmus, a civilség pedig a világ kamuja, dehogy politikamentes 'civilek' az NGO-k. A hatalomról szól az egész, semmi másról, és azt képzelik mindenkit eszköznek használhatnak, aki pedig útban lesz, megpróbálják eltaposni.

Ezeknek minden megnyilvánulása tömény hatalmaskodás, és soha senki olyan lekezelően nem bánt velem mint az állítólagos 'civil' szövetségeseim. Szó szerint írtak és mondtak nekem olyanokat, hogy "nem az számít veled mik történtek" "nem is annyira téged nevelgetnélek, magamnak szeretnék kellemesebb környezetet" (majd amikor elküldtem a fenébe: "reméltem elfogadod a visszajelzésem"). Egyszer felhívott ugyanez a civil (poszt-SZDSZ) rém, hogy bizony nekem volt igazam. Nem akarta elhinni, hogy igaz amit írtam, ezért elkülde az írásom 'a téma legjelesebbb hazai szakértőjének' aki azt mondta igazam van, és én keressem meg, ő beajánlott neki, NYITVA ÁLL AZ AJTÓ!!!! Mintha valami árvagyerek lennék akit a szemétdombról kapartak ki.  Ezeknek csak azért is mindig tudatni kell veled a helyedet, nekik joguk van téged semmibe venni, de te legyél nekik mindig hálás. Volt amikor el akarták nekem magyarázni, hogy az én személyes jóllétem nem számít annyit mint az, hogy egy Facebook csoport fut-e. Nem azt kértem bármit zárjanak be, én akartam bezárni, mivel én voltam az admin. Még ebbe is bele próbáltak szólni.
Kb 4 éve indítottam egy Facebook csoportot, amiben nagyon sok dolgot szerveztünk és kitaláltunk, illetve mivel barátaim, ismerőseim voltak benne (leginkább kulturális, művészeti közeg) nem volt átmérgezve. Ezt szét kellett persze baszniuk a folyamatos nevelgetéssel, fegyelmezgetéssel, és amikor bedobtam a törölközőt (nem volt moderálás, és kedvem sem volt hozzá, max évi 1x) akkor teljesen komolyan (egyébként a Nimbuszos Rém, és a később előkerülő Babakocsis Szörnyeteg) elkezdték magyarázni, hogy ez egy autoriter döntés. Adjam nekik oda, ők leveszik a vállamról a munkát, a barátaid segítenek a ha elfáradtál. Ugyanezek a """"barátaim"""" minden online lincselésembe beleálltak, imádták a lehetőséget, hogy leckéztessenek, fegyelmezzenek, vegzáljanak. Vérrel-verejtékkel vívják a kis hierarchia harcaikat a szemétdombon amit valóságnak képzelnek, és csak úgy ugranak a lehetőséggel élni, hogy maguk mögé rugdossanak valakit. A hatalom, a hatalom illúziója igazibb volt nekik mint bármi amivel feminizmus címszóval foglalkoztunk.
Ennyit ér ezenek a '''barátsága''. Egy naiv barom idióta voltam, hogy egy percet is vesztegettem az életemből rájuk, vagy valaha megbíztam bennük. A legborzalmasabb ebben a sztoriban, hogy soha semmit nem ártottam nekik, és soha semmi rosszindulattal nem voltam irántuk.

Akik ebben aktívan részt vettek jellemzően a liberális nyilvánosságba beleidomuló, komolykodó, fontoskodó kis polgárasszonykák, akik azt képzelik bármi a világon jár nekik a folyamatos komolykodásért, alakoskodásért, képmutatásért. Jellemzően bolsevik családok gyermekei, vagy rettenetes sznob kispolgárok. Végrehajtói mentalitás, tekintélyelvűség, szolgalelkűség. A gyávák gonoszága működik bennük. Képtelenek önmagukért kiállni, vagy akár csak egyenesnek lenni, de másokat akarnak fegyelmezni, nevelgetni, leckéztetni. Ugyanez a belpesti-budai polgárasszony vagy wannabe polgárasszonybrancs nagy része gyerekkora ismeri egymást azokkal (legalábbis sok hangadóval), akik engem mocskoltak. Voltak akik csak kivártak a szélen, hova éri meg dörgölőzni. Azt képzelték majd Dalma és én elvégezzük a piszkos munkát (tényleg szakadt a mező, átcsoportosítottak támogatásokat) és ha kínos leszek nekik, akkor majd maximum kicsit megfegyelmezgetnek, mint valami kutyát. Mindig abba buknak ezek a libsik bele, hogy büdös nagy pofájuk van, irgalmatlan vastag bőrrel, és teljesen hülyének néznek mindenki mást.

Az egész miliőt meggyűlöltem ahogy van. Hangsúlyozom nem az eszméket, mert feminizusra szükség lenne. A saját vélt nagyszerűségében, jóságában dagonyázó, saját magán meghatódó, mindenki máson taposó, aljas, gyáva, törtető, alakoskodó közeget akiket a mindennapi magyar nyelvben csak libsiknek neveznek, és gyakorlatilag az óbaloldal nómenklatúráját jelenti. Közben még közülük is sokan nem akartak liberális agendákkal foglalkozni, mert látják mik ezek: stricilobbi, travik. Igazából még a libsi polgárasszonyok sem hiszik el (szerintem senki sem) a tömény hülyeséget, hogy férfi és nő között az identitás a különbség, férfi nővé tud változni, vannak férfiak akik mindig is nők voltak, és az ő péniszük 'női pénisz', sőt csikló, és bizony ők a legelnyomottabb nők, akiknek a kívánságai körül a feminizmusnak forognia kell. Zárt ajtók mögött elmondják, hogy nagyon kivannak ettől az egésztől, de nem mernek nyíltan ellentmondani, mert az egész egzisztenciájuk a liberális progresszió étoszainak szolgai adaptálására épül, és mert ezek egy brancs, és mert együtt játszottak a Rózsadombi homokozóban. Inkább azt csinálták amit mindig, játszmáztak, manipuláltak, és mással akarták elvégeztetni a piszkos munkát. Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy két pohár bor után, zárt ajtók mögött még az igazi hardcore libsik is röhögnek vagy megbotránkoznak a travikon. Van egy libsi közülük aki körbehaknizta a sajtót azzal, hogyan lett 'nő' (szerepel a kultúrharc blogon is). Több helyről hallottam, hogy akik Facebookon likeolgatják, szivecskézik és ömlengenek a toleranciáról, a háta mögött csak transzvesztitának hívják és azt gondolják megbolondult, életközép-krízise van. Ezekben az a közös, hogy mind dagonyáznak a képmutatásban, de állítólagos szövetségeseink közben tőlünk várták, hogy eltakarítsuk a fizetett liberálisokat, társadalmi munkában, de a liberális nyilvánosság szabályait betartva. Hát a faszom nem kéne? Hiába nincs, elvileg itt ez nem számít.

Egyszer Dalmának megjött az esze, és menekülni akart a kígyóveremből, erre 'rohadjon meg ahol van' (Kováts Eszter) felhívott, és kb félórányi, Dalmát lejárató 'kéztördelve mocskolódás' után ("olyan sérült, terápiára lenne szüksége" blablabla szokásos) rávettek, hogy én tereljen vissza az eltévedt bárányt a vámpírfészekbe. Ilyen szinteken ment a manipuláció. Volt amikor felhívtak, hogy kommenteljek Facebookon! Közben volt bőr a képükön azon sopánkodni, hogy ki mit fog gondolni ha káromkodni merészelek, nem csendben és illően mosolyogva végzem a munkát. Nagyon ostoba dolog volt bármi jóindulattal és idealizmussal közeledni az egészhez, ez lett a vége. Kihasználtak, aztán be akarak dobni a busz alá.
Azt képzelték azért nem fogják tudni nevelgetni a magyar társadalmat, mert FD és BO által megsérül a tökéletes áldozat imázsuk, oda a nagy morális fölény, nem ám azért mert a magyar társadalom teljesen rezisztens erre a nevelgetésre és kb mindenki undorodik tőle. Úgy akartak beidomíttatni mint valami kutyát, jó, hogy kiherélni nem akartak. Vagyis kb metaforikusan de, azt akarták bennem eltaposni ami az életerő, ami azzá tesz aki vagyok, ami szép és különleges rajtam.

Természetesen rendes emberek is megfordulnak ebben a közegben, de ettől a törető, tülekedő, hátbaszúró, savanyú és álszent sápítozókórustól menekülnek amerre látnak. Akik jófejek voltak velem azok is hiába tették, ezek a bolsevikek el nem kussoltak és túlharsogtak mindenkit. Csak azért is megbüntetni, csak azért is megfegyelmezni.
Azt feltételezi az ember, hogy meg lehet bennük bízni mert """feministák""", közben egy rakásni törtető kis zsebpolitikus (sokuk szerintem teljesen pszichopata). Aztán legyen mindenki mindenkivel jóban, értsük meg egymást? A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy mindenkinek az lesz mondva amit hallani akar, szabadrablás szociopatáknak. Én naiv hülye azt hittem ez nekem is megéri, mert tényleg érdekeli fogja őket amiket mondok. LOL, ezeknek minden jó ahogy van, egy színjáték az egész, reprezentáció-ipar. Enélkül a szervezkedő mindenkitösszehozunkpárbeszédbullshit nélkül simán összevesztem volna ezzel a sok mérgező seggfejjel pár hét alatt, és mennyivel jobban jártam volna.




Nézze meg mindenki szépen ezt a képet, az Apró klánból a Kígyómesternével középen. Egy ország nem kér ebből a politikusbandából folyamatosan. De azért se mondanának le ezek a hatalomról, még a jobbikost is odaültetik magukhoz, hiába ment évekig a fasisztázás, ha kell a hatalom akkor mit számítanak az elvek. Semmi társadalmi bázisuk nincs, nem is lesz soha, és ne is legyen. Viszont ott a “”civilkedés””, elég szólni a másik bolsevik családból származó asszonykának és máris lehet játszani a feminista mozgalmárt, legalább valami szimbolikus kis támogatást fel lehet mutatni. Az kit érdekel, hogy emberek nem azért foglalkoznak feminizmussal, hogy levitézlett politikusoknak és mindenféle lobbinak ácsoljanak platformot, majd szépen bolsevik tempóban tudatni kell velük a helyüket, megfegyelmezni, megregulázni, csak azért is mindenre rátelepedni, mindenkibe beletörölni a lábukat, mindenről az észt osztani, tudja meg mindenki, hogy itt ők diktálnak, ők gyámkodnak más felnőtt emberek felett, basáskodnak, atyáskodnak, fegyelmeznek, nevelgetnek. A kis végrehajtók, végzik a munkát a nagy keselyűknek. A Női Érdek (háttérben a molinó) elnöke Betlen Anna akinek az apja kivégzéseket szervező, Szovjetunióban kiképzett sztálinista volt (a Fehér Könyvek egyik szerkesztője), de azért ő leprolizza aki káromkodni merészel (például FD és BO) és papol arról, hogy "a stílus az ember". Olyan nincs, hogy valaki csak feministáskodjon, rögtön jönnek ezek parazitáskodni, rátelepedni. Ez jár nekik, minden körülöttük forog, mindenki eszköz. Ha valaki nem illik a mozgalmi imázshoz, meg kell fegyelmezni, hogy eladható maradjon a konc. Olyan sincs, hogy módszeresen megundorodj ettől az egésztől. Akkor elmagyarázzák, hogy neked magaddal van bajod, 'társadalom által okozott sérülésekkel', apáddal, anyáddal, minden kutyafülével, de nem velük, ők piedesztálra vannak emelve, mert odaemelték saját magukat.

Direkt arra mennek, hogy minnél lekezelőbbek legyenek, hogy mások megalázásában megdicsőüljenek. Jó példa ami talán a legjobban bántott az egész szarviharban: megint Papp Réka Kinga hazugságai. A nevemben bocsánatot kért magától, miután rendezett nekem egy online lincselést, egy két perces kocsmai balhé kapcsán, ahol egyébként ő akart nekem bemosni, és ahol ő élt vissza a nyilvánossággal, már ha a DKs politikai bulvár nyilvánosság, mivel hiába házalt rendes helyeken ezzel a sztorival, elhajtották a francba. Ez a nő barrikádokon pózol akkora forradalmár, aztán a progresszió nevében arról pofázik, hogy ha tizen seggbebasznak egy nap az csak olyan munka mint a többi, de azért ha őt leköpik éjjel egy kocsmában azért el kell valakinek az öszöndíját venni, mert majd ők döntik el ki kap állami öszöndíjat. Régen ha felálltál a barrikádra lelőhettek, de ő egy köpéstől előadja a hattyú halálát. Álszent, törtető, tülekedő, egymást hátbaveregető banda, ahol mindenre kettős mérce vetül. Ha te a kifinomult belső kör tagja vagy akkor mindent lehet, akkor maga vagy a megtestesült moralitás, ha pedig nem akkor majd ők döntik el te élsz vagy meghalsz. Közben mindenki tudja, mi irdatlan mocsok megy a "civilkedés" címszó alatt. Van még egy Weiler Péter ügy, sokan élnek itt stricipénzen, nem egy ellenzékieskedő -forradalmárkodó szolgálja ki korunk rabszolgakereskedelmét. Külön blogot lehetne arról írni mennyire mocskos a szexmunka lobbi, és sajnos ebbe bele is láttam, mert egyszer pár hónapig napi 8 órában szociális munkás voltam prostikkal. Úristen mennyire érdekelte PRK-t, hogy mit csinálok, és milyen naivan meséltem. Mennyire nem tudtam én semmit.




Volt ehhez pofája...direkt úgy írta, hogy minnél megalázóbb legyen nekem, és elmondja ő mekkora ember. Elfogadta. Mert ő olyan nagyvonalú, ő olyan nagy ember. Ő elfogadja a bocsánatkérést. Ő nem tett semmi rosszat, szokjam már meg, hogy nekem nincs emberi méltóságom, nekem nincs jogom a jó hírnévhez, becsülethez, le lehet írni a nevem és bármit a számba adni. Ezeknek én nem vagyok emberi lény. Halálos fenyegetéseket kaptam, idegenek zaklattak, a családom akarták megint ebbe belerángatni. És Papp Réka Kinga képes volt azzal patkánykodni, hogy átver és a NEVEMBEN BOCSÁNATOT KÉR SAJÁT MAGÁTÓL. A többi barom a Facebookon és tumblren adja alá a lovat, ott ajvékol vagy ötven hasonló, hogy "jól tetted, hogy nem hallgattad el" és hasonlók. Maga a tiszta gonoszság, és azt hiszik nem átlátszó.
Itt hiába szóltam volna hozzá, akkor holnap hazudozik mást. És tényleg. Ököllel foltosra veri magát, feljelent, lesz 3 tanú.
A vicces viszont, hogy ezen a hazugságon is kiakadtak az SJWK, nem azon, hogy miért ennyire gonosz, hanem, hogy miért fogadja el? Ezzel az erőszakot legitimálja!!!! Az fel sem tűnik nekik, hogy az erőszaknak célja van, ártani akar, vagy engem egyszerűen nem vesznek emberszámba. Mindig ki akarnak akadni, mindig ki fognak, mindig emelkedni fognak a tétek. Mindig túl akarják egymást licitálni, túl is fogják.

Szabályosan követelték, hogy alázkodjak meg és csússzsakmásszak, ahogy ezekben a játszmákban szokás: ha az egyik bevágja magát áldozati pózba, a másiknak minimum mártírt kell magából csinálni, álljon helyre a magát jónak, komolynak stb. képzelő oldal (képzelt) morális fölénye. Amikor erre nem voltam hajlandó olyan őrjöngést rendeztek a nómenklatúra tagjai, hogy már magukat liberálisnak vallók is megsajnáltak. Szabályos nárcisztikus düh és pusztítási vágy tört ki ezekből a magukat tisztes polgárasszonykáknak képzelőkből. Szerintem azért, mert ezek a kis nyilvános leszámolások, megalázások, meghurcolások a rituálék, amik egyfelől szadista élvezetet okoznak nekik, másfelől megerősítik a képzetüket, hogy be kell állni a sorba, és ha nekik muszáj, nehogy már más megússza. Annyira fontos ezeknek a szimbolikus győzelem, a saját vélt morális felsőbbrendűségük visszaigazolódása, hogy mivel én nem voltam hajlandó bocsánatkérésre, Papp Réka Kinga képes volt a nevemben bocsánatot kérni saját magától, majd elfogadni az általa saját magának a nevemben felajánlott bocsánatkérést, a nómeklatúra pedig könnyekig meg volt hatva ennek a szégyentelenül hazudozó szélhámosnak az általuk elképzelt emberi nagyságán. Közben egyesek azért puffogtak, mert ha bocsánatot kérek, akkor még én számítanék morálisan felsőbbrendűnek! Ebben a közegben minnél jobban tűri valaki, hogy átgyalogoljanak rajta annál jobban tud élvezkedni a vérszomjas csürhe, ezért ünneplik a ‘példamutató viselkedést’. Olyan volt, mintha nem akarták volna eltűrni, hogy kicselezzem őket egy ügyes gesztussal (amit ráadásul valójában meg sem tettem soha) és én is szimbolikus kreditet szerezzek. Eléggé mozognak a kapufák a morális futballban! Közben senki nem szólt egy szót sem azért, hogy egy gátlástalan hazudozó azt képzeli joga van valaki jelleméről, karakteréről tanulságot tenni, sőt, az egyetemem is megszólította, el akarta vetetni az ösztöndíjam, hiszen aki szerintük nem jó ember, annak nem jár ám ösztöndíj! Mi mást is tanulna az ember szociológia phd-n mint a liberálisok mércéjének megfelelően performálni a jóemberséget? Állítólagos szövetségeseim, a feministáskodó nómenklatúrát az sem zavarta, hogy nem lehetett volna soha egy pártokhoz nem kötődő civilről politikai bulvárba írni, hogy nem lehet valakinek a jellemét, karakterét tárgyalás alá helyezni (ráadásul egy trollsereg előtt), hogy a középkor óta nincs nyilvános pellengérre állítás (és okkal), hogy halálos fenyegetéseket kaptam és a munkahelyemen zaklattak, és még az sem érdekelte őket, hogy mindezt egy egész jogi eljárásokat, sőt jogi kategóriákat összehandabandázó, komolyan vehetetlen szélhámos önvallomása indította el. Azzal voltak elfoglalva, hogy mit fognak őróluk gondolni, és meg akarták nekem parancsolni, hogy órabérben idomíttassam be magamat mint valami kutya “mindig fölényesen és higgadtan képviselni az igazamat”, még éjszaka a bulinegyedben is, hiszen én “bárhova megyek a feminizmust képviselem”.Mintha eladtam volna magam nekik, mintha az egész életem nekik megfelelve kellene leélnem, természetesen társadalmi munkában. Egy karaktergyilkosságban éltem, és azt akarták, hogy szépen engedelmesen feküdjek be a koporsóba, csak az ő érdekük, az ő játszmáik miatt. Ha hagyom, hogy megtörjék az akaratom, ha rám tudják erőszakolni a szalambábot amit évek alatt épített belőlem, én már valószínűleg nem élnék.





Ide a kedvenc screencappjeim! Kiemelt személy! Kb 30-40 van az országban, már amennyiben pénzügyekkel kapcsolatos hatósági eljárásokokban tanúskodnak. Ennek a nőnek soha semmilyen választott tisztsége nem volt, tüntiken kornyikálni nem közjogi méltóság. A rendőrség, sőt NEMZETBIZTONSÁGI HIVATAL automatikusan elkezd nyomozni ha leköpik éjjel a bulinegyedben ezt a sötét kis nőt???? Ezt már kommentálni sem kellene, tényleg maga a sötétség. Aki ezt elhiszi sültbolond. A rendőrség akkor kezd el Facebook poszt alapján nyomozni, ha mondjuk a parlamentet akarja valaki felrobbantatni. Miért rakok ki magánbeszélgetésekt? Jogos, lehet a rendőrségre kellett volna inkább ezekkel menni. Végig azon ment ebben a végsőkig romlott közegben a műsor, hogy miért rakok ki screencappeket? Nem ám azon, hogy velem ezeket a dolgokat bárki megengedte magának. Ezeknek lételeme a hallgatás, az alakoskodás, a hazugság pedig olyan nekik mint halnak a víz, úsznak vele.
Paprika Kingának még volt bőr a képén megköszönni a együttérzést, amikor ő a tévében sajnáltatta magát, én meg napokig nem ettem, nem aludtam, a saját fejem vertem a falba. De ő köszöni az együttérzést, és átbasz a számba hazudott bocsánatkéréssel. Igaza van a Mandiner kommentelőknek. Ez maga a pszichopátia: eszköznek használni másokat, gátlás nélkül, beleéléssel hazudni, másokon taposni közben megdicsőülni. Mindig fölényeskedni, komolykodni, 'higgadtnak maradni', ezzel heccelni másokat. Ilyet csak pszichopata csinál, kijelentem büntetőjogi felelősségem teljes tudatában. Pereljen be, örömmel megyek el egy bíróságra, ott majd kiderül mennyire "kiemelt személy" jogi kategória Papp Réka Kinga. És jegyzőkönyvbe diktálok minden mocskot amit tudok róla, de az ő felelőssége lesz ha egy gyerek akkor apa nélkül nő fel.
Emiatt az egész szar miatt nem voltam egy ideig magamnál, nem emlékszem mit csináltam Januárban. Egy fogam eltört annyit csikorgattam, életemben először elkezdtem körmöt rágni. Én ebben károsodtam. Megsérültem. Belehalhattam volna. És ennek nem kellett volna megtörténnie, mert ha nem képzelem naivan szövetségesnek a nyerészkedő kis feminista senkiháziakat, akkor meg tudtam volna magamat védeni. Így magamra kellett kényszeríteni ezeknek a lobbiknak az álságos játékszabályait, mert mi lesz ha ezek nem tudnak tízezer forintokat kapargatni valami DK-s forrásokból, mint ahogy valójában mindig is DK-s lerakat volt a 'feminizmus.'



Majd ezek az önjelölt igazságosztók döntik el kit rúgnak ki egy egyetemről, ezek a saját maguknak tulajdonított hatalomtól megrészegült online önmarketingesek. Tényleg azt képzelik a szociológia phd arról szól, hogy performálni kell az ő álságos játékszabályaik szerinti jó-emberséget. A fentebbi  szennyoldal szerkesztője Mérő Vera (aki egyébként fentebb azon elmélkedett a fejem ütni vagy rúgni kéne) írt egy ""tudományos"" könyvet aminek az volt a módszertana, hogy körbeküldött kérdőíveket és kutatásnak nevezte. Hatalmas megállapítása: a nők is néznek pornót! A pornó jó! A szexipar jó! És ez állítja be magát a nők elleni erőszak élharcosának. Az nem látja a szexipar és a nők elleni erőszak kapcsolatát aki nem akarja. Ha fájna a képmutatás ordítanának ezek. Nem kell a szarukat nyelni, köpni kell. Önvédelem.

A fentebb már előkerült rémséges polgárasszonyrémek persze ebbe is beleálltak. Az egyik azzal kezdte a kioktatását,  hogy már ő is rúgott bokán valakit nyilvánosan. Igazi kettős mérce. A fentebb már előkerült nimbuszos rém kb két héttel a meghurcolásom után küldött egy videót amiben PRK danolászik, azzal a szöveggel, hogy "tudom te nem szereted de ez nagyon vicces". Amikor azt merészeltem mondani, hogy szerintem ez a videó giccses és modoros, akkor odáig fajult a Nimbuszos kioktatása, hogy engem azzal vádolt meg, hogy szimbolikusan sárba tiprok másokat. Élvezte, hogy macska-egér játékot játszhat, hatalmaskodhat egy nála szabadabb és erőszebb emberrel, akit a csürhe sarokba szorított. Azt képzelte megteheti, és nem lesznek következményei. Megrészegült a vérszagtól.
Ő volt talán a legszínpadiasabban kiakadva, a Női Érdekes főnök, és egy harmadik szörnyecske (értelemszerűen híres ember gyereke) mellett. Aztán amikor a híres ember gyereke bosszúból (mert az illető három hónappal előtte beszólt neki!) ököllel arcbavágott valakit (majd mindenhonnan ki akarta fúrni, mert szerinte az illető 'bántalmazó') a Nimbuszos csak kárörvendően röhögött.
Fel nem adták volna, egyszerűen megrészegültek a vérszagtól. Rávették egy másik kis polgárasszony barátnéjukat (kétszer is), hogy egy, a feminizmushoz nem kötődő szakmai szervezetnél próbáljon nekem rendezni nyilvános lejáratást.  Eltanulják és hozzák más közegekbe a rosszat, az intézményekkel való visszaélést, a nyilvános meghurcolást. Hangsúlyozom, amiről szó van egy politikamentes szakmai szervezet, több száz taggal. Az elnök csak röhögött, és azt mondta ő is verekedett már kocsmában, és ez nem egy fegyelmi szervezet, szakmai szervezet. Hogyan szankcionálnának engem? Ötezerrel több tagdíj? Csak azért se adták volna fel a polgárasszonyrémek. Képesek voltak felhívni egy közeli barátom (aki nagyon elküldte őket a faszba), hogy küldjön már el pszichológushoz, mert túl agresszív vagyok. Mintha a családi kutyát akarnák fegyelmezni. Eszközként tekintenek a 'barátaikra', amíg hasznosan építhetik a személyes branded, de egy jó kis gladiátorjáték, boszorkányüldözés akkroa öröm, hogy feladnak érte mindent. A hatalom (illúziója) mozgatja őket. Fegyelmező hatalomként akarják megmondani én mit érezhetek és mit nem,  patalogizálnak, a fejembe másznak, és közben a hátam mögött szervezték volna a következő intézményes visszaélést és nyilvános lejáratást, gladiátorjátékot, de én azért ne legyek túl agresszív. Mintha valami kutyát vagy medvét készítenének ezek elő a gladiátorjátékra amin majd egymás között a moralizálás örömében remegve fognak élvezkedni. Ne legyen túl agresszív, tűrjön, kussoljon, tűrje engedelmesen, hogy bántsák, folyjon a vér, szívhassák fel a kis vérszomjas férgek. A Nimbuszos Rém első kérdése miután írt rólam a DKs politikai bulvár: most mit fognak őróla gondolni? Beköltöznek ezek a 13-ba, a Zarában vásárolnak, és máris valami naccságos asszonynak képzelik magukat, úgy méltatlankodnak mintha cselédjük mosta volna össze a bugyiját az övékkel. Sápítoztak, sipítoztak, hogy "őket megviselte". Állítólagos """barátaim""" ""szövetségeseim"". Megérzik a vérszagot és ugranak, magukat mosdatni, de közben azért élvezkedni a balhén, végre lehet fegyelmezni, leckéztetni, móresre tanítani. Közben jellemtelen, idomulós, gyáva emberek ezek, a powertripekkel próbálják a frusztrációik enyhíteni. Ha saját gerincük nincs, majd eltörik a másét is.


A nimbuszos rém ebből a videóból a legjobban alázatoskodó, mézesmázoskodó, nyájaskodó, alakoskodó figura, azon sajnáltatja magát, hogy kutatónak vagy mosogatónak fog-e kelleni az MTA után. Tanulságos az egész videó. Felnőtt emberek akik nyüszítenek mint a kutya, mert egy kommunizmusból átmentett mammut intézményt át lesz alakítva, egyébként nemzetközi paradigmákat (sok lemaradással)követve. Van aki erre azt mondaná, hogy kihívás. Nyüszíteni mint a kutya, hogy alulfizetett és kizsákmányolt legyél egy nepotizmusra épülő hálóban? Mártírkodni, morális fölénnyel kérdedni, hogy ne tapossanak el? Ugyan.. talán a legerősebb a videó eleje- "kutatónak, vagy mosogatónak?". Ha mosogatónak vagy alkalmas, akkor mit keresel az MTA-n? Miért alkalmaz valakit az MTA kutatónak, aki egyébként mosogatónak alkalmas? Vagy nem tudja az illető, hogy komoly munkaerőhiány van (társ tudós ismerje a társadalmat), vagy azt képzeli ez a groteszk hattyú halála műsor bárkinek be fog jönni, és akkor megint nem ismeri a társadalmat, vagy egyáltalán a valóságot. Szerintem velem életemben soha senki nem volt olyan gonosz mint a Nimbuszos Rém. Tanulságos kiből tört elő olyan vegytiszta gonoszság és gyűlölet amit én még soha nem tapasztaltam. Valaki aki azon mártírkodik, hogy őbelőle mosogató lesz, és ezért sajnálatot vár, pedig reálisan csak undort fog kiváltani, vagy sajnálatit maximum azért, mert ennyire el van tévedve. Kontraszelektáltak és gyávák, akik csak a tekinélyelvűség mentén tudják a világot konceptualizálni. A gyengébb pozícióban levőt el kell taposni, el kell kussoltatni, és akkor majd megoldódik a konfliktus. Ezt úgy kell csinálni, hogy közben nagyon jó embernek tűnhessünk, értelmemszerűen.

A másik kis igazságosztogató:




Hiába férne el a járdán, szó szerint a gyerekét felhasználva áttapos és átgázol, és még dicséretet vár ezért. Így néz ki egy ember, aki élvezetből, még csak nem is érdekből hátbaszúrja egy barátját. Az a titok, hogy nincs titok. Emberek és közegek is megmutatják milyenek, és olyanok amilyenek. Veled is úgy fognak bánni, mint mindenki mással. Így tűrd meg a szociopátiát magad körül.

Annak, hogy közel engedtem magamhoz ezeket a zsigerig álságos, néhány tízezer forintokon marakodó kis polgárasszonykákat az lett a következménye, hogy egy ponton csak ültem, és azon gondolkoztam akarok-e élni? Akarok-e mém lenni? Akarom, hogy egy szalmabáb legyek, akitől azt várják, hogy órabérben csicskítassa be magát nyájaskodni passzív-agresszív szörnyetegekkel, hogy utána a például Női Érdek néven futó rablóbanda ki tudjon a pódiumra ültetni ezerszer levitézlett politikusokat?
Aztán arra jutottam, hogy igazából szerencsém van. Szerencsére mindenki utálja a liberálisokat. Egy ország gondolja ezekről azt amit én, csak közelebbről láttam a bugyrait ennek a fertőnek mint a legtöbben. A legmocskosabb talán, hogy ha tényleg mentális beteg lennék reális, hogy meghaltam volna. Ha bármi mentális zavarom lett volna, akkor ennyi stressztől kijött volna. Valami mániás depresszió, és valószínűleg nem élnék, és ebben része lenne annak is, hogy az állítólagos "barátaim" "szövetségeseim", ezek az álságos kis polgárasszonykák egyszerűen megrészegültek a vérszomjtól. (UPDATE itt)

Természetesen az önjelölt néptribün Gyulyás Márton is beleállt a lincseléseimbe, és ezért remélem érez annyi felelősséget az olvasói iránt, hogy ezt a posztot is kirakja a tumblrére. Meg fogom keresni ezzel a kéréssel nyilvánosan, és megírom, hogy updatelem ezt a posztot a válaszával.
UPDATE: ignorálja a kérést, de nyájaskodik persze, sőt, találkozni akart velem, hogy "megengedjem neki, hogy elmondja szerinte mit csinálok jól, mit rosszul." Ki kérdezte...?
A magyar baloskodó, feministáskodó tumblrre jellemző, hogy minden lincselésemen élvezkedtek, de egyikőjük ki nem merte volna rakni a blogomat, soha. Bullying jár érte. Ennyi gerincük, ennyi integritásuk van, egy LARP közösség az egész, csak akkora pofájuk van, hogy nem az erdőben rohangálnak fénykardokkal hanem azt képzelik politizálnak.



Egy dolog jobbosokat trollkodni, csináltam eleget. Azok közel sem ennyire aljasak, megütköznek valamin, odakommentelnek, hogy a kurvaanyátokat, aztán mennek tovább. Sőt, el tudom mondani mi lesz ha felmászik valaki a fundik-NER világkongresszus épületére, egy kb 30m-es "anyaszomorítók" feliratú molinóval. A rendőrök meg fogják kérni másszon le. Ezek az igazi marcangolások, kicsinálások, meghurcolások, ez liberális módi, ők építenek a morális felsőbbrendűségre, mert más sincs nekik. Szerepeltem én már minden jobbos politikai bulvárban, és mondhatom, hogy közel nem ilyen kegyetlenek. Közel nem ennyire mocskosak, aljasak, kegyetlenek. Életemben nem találkoztam annyira undorító emberekkel mint ebben a “””””feminista”””””-ellenzéki nyilvánosság pöcegödörben. Akiket manipulálnak pedig vagy nagyon elszántak, vagy sötétség, ostobák mint a tök. Mao azt írta olvass el tíz könyvet és politizálhatsz, irányíthatsz. Ide azt se kell. Egyet sem. Pofa kell ide semmi más. Londoni reklámipar ezekhez képest egy virágos mező. Hangsúlyoznám, a sztorik amiket leírtam még mindig a jéghegy csúcsa. Van még itt minden, öngyilkosság, férfiak ártatlanul megvádolva nemi erőszakkal, minden. A pszichopátia legmélyebb bugyrai ezek a morális fölény átlátszó máza alatt.



jobb AI megírja ezeket lassan

Ahogy egy barátom mondta, aki szintén meghurcolt a vámpírkastély, szervezett bűnözők helyett szervezett szarrágók, és nem lehet velük mit kezdeni, mert nem akar az ember a mocsokba alámerülni hozzájuk. Milo felbukkanása nem véletlen, épelméjű ember ezt nem tudja elviselni. Mindent megmérgeznek maguk körül, minden savanyú és kicsinyes és borzalmas. Amikor én 20 éves voltam nem ez volt, szabadok voltunk, élhettük az életünk. Partikultúra volt, kb ne halj vagy sérülj meg, nem azzal voltak az emberek elfoglava hogyan házmesterkedhetnek és hogyan szurkálhatják egymást. Ezek olyanok fiatalon mint a besavanyodott budai vénasszonyok, annyi kis öröm van az életükben, hogy lecsaphatnak, másokat basztathatnak. Nulla gondolat, nulla érzés, csak a hátulról kicsinálás, csak a szerepek. Sokat foglalkoztam a ""művészetével"" ennek a közegnek, és olyan mint ők. Megdicsőülés, okítgatás, gúnyolódás. Örömtelen, savanyú, fakó. Az aktivizmus sem politika, csak live action roleplay. A kis középvezetők szolgáltatják a vékonyka retorikai mázat, szívjóság és többi hablaty, büntetlenül lehet élvezkedni a csürhében való feloldódáson, kiélni a vérszomjat. Azt hiszik nem teljesen átlátszó.







Momentumos, előkerül a semmiből, de később megadja egy ponton a telefonszámát! Az egész egyben, ahogy minősítget, ahogy poénkodik, osztogatja az igazságot a szélrózsa minden irányába. Azt képzeli neki akarok megfelelni "dolgozz rajta", bekapja a csalit, beleugrik a sérelemversenybe, aztán megadja a telefonszámát! Mert én majd pont vele akarok haverkodni. Akkora bullshit, azt hiszik nem nyilvánvaló mindenkinek, hogy ezen élvezkednek. Tanító néninek képzeli magát, lecsap az alkalomra, mert azt hiszi velem lehet, annyira összemocskoltak már, én a fiktív világukban a szalmabáb vagyok akibe ebédidőben telefonozgatva beletörölhetik a lábukat és élvezkedhetnek rajta.

Ahogy nagyon találóan fogalmazott valaki, éveken át építik a koporsót, és amikor totál kikészülsz és befekszel még tömegesen kiáltják oda, hogy azért vigyázz magadra!
A para amikor ez a netes szar eljön a valóságba. Sajna nem írhatom igazából le ezeket a sztorikat, nincs screencap, muszáj standardokat betartanom. Van amelyikből lehetne rendőrségi ügy, fenyegető zaklatás. Hiába tördelik a kezüket most éppen a hajléktalanokon, leesik róluk a maszk és ott a vérszomjas csőcselék. A hajléktalanokat is politikai eszköznek használják, 'forradalmi szubjektum', hagyjuk már, Marx is megírta a Kommunista Kiáltványban, hogy a lumpenproletárok nem a forradalmi szubjektum. Nekem csak ennyit ezeknek a baloldaliságáról. Eszköz ezeknek mindenki.
Én soha életemben nem akarom ezt a közeget látni. Savanyú, aljas gonosz, minden a látszat, fuldoklik az ember. Azt tette velem, hogy teljesen elveszítettem minden bizalmam az emberekben.


Ráadásul továbra is vannak szexuális visszaélések, és durvák (úgyszint magukat liberálisnak mondók, ellenzékiek között) a metoo ezeken semmit nem segített, de egy színésznő mondta nekem, hogy már nem merik egymás seggét csapkodni és disznó vicceket mesélni, megfagyott a levegő. Ilyen ahova beteszi a lábát a vámpírbanda. Szakmai ügy kellett volna legyen az egész metoo (sőt korrupciós ügyek igazából, állami erőforrásból privát budoár) erre lecsaptak a rohadékok, jön az önjelölt erkölcsrendészet, volt mozgolódás, le kellett fölözni, rá kellett telepedni.
Mérgező dolog azt mondani, hogy mindig az áldozatnak hiszek, vagy zaklatás az, amit annak tart valaki. A vámpírkastély tanított meg mi az igazi zaklatás. Nem például a volt pasim aki hajnal 2-kor fel akar jönni mert hiányzom neki. Sőt, én ezt el is várom. A vámpírkastély logikája amikor stalkerből áldozat lesz, az úgynevezett """"feministák"""" hathatós közreműködésével, felhasználva a dogmáikat, hogy mindig az áldozatnak hiszek, és minden baromság bántalmazás. Ez a szó közben elvileg jelent valamit, nem azt, ha megsértődnek. Nagyon kártékony, ezek a kis hülyék mintha a Harry Potterben élnének, kapnak egy varázspálcát amivel bárkit eltüntethetnek. Ennyit a feminizmusról, jól megásták a saját sírjukat ezzel a mindig az áldozatnak hiszek dumával. Mindig az áldozatnak hiszek: értsd szabadrablás szociopatáknak, bármit összehordhatsz, tapsolnak hozzá, csak kicsit sajnáltasd magad előtte, és mocskolj valakit akitől meg akarsz szabadulni. Normális nők tényleg nem találnak ki sztorikat szexuális visszaélésekről, sőt a legtöbb ügy felderítetlen marad. A vámpírkastélyban nem normálisak vannak, és még azzal is képesek védeni a mocskukat, hogy a normálisakra mutogatnak, pajzsként viszik maguk előtt az igazi áldozatokat.

Nem hittem volna, hogy valaha azt mondom, hogy a még a kulturális közegben levő szexuális visszaélések is elviselhetőek ahhoz a mocskoshoz és perverzióhoz képest amit ez a progresszívkodó közeg termelt ki magából. A Fideszesek elmondták, hogy mennyire megalázták őket fiatalon a liberálisok, és most bosszút fognak állni, mert megtehetik. Megértem. Az a rohadék sajnálkozó, lekezelő névtelen levél a ""feminista"" polgárasszonykáktól, néha eszembe szokott jutni. Ezerszer megalázóbb mint a csávó aki elmegy az utcán mellettem és a fülembe súgja, hogy de megbasználak. Az is tárgyiasító, dühítő, megalázó, de ezek a rohadékok még be is csomagolják, és közben megdicsőülnek azon micsoda remek kis morális ítéletecskéket alkotgattak, vállon veregetik egymást.
Az egésznek a végén ugyanarra jutottam mint körübelül az egész magyar társadalom: a NER egy undorító borzalom, de inkább mint a civilkedő összegyurcsányozott tüntiző műveltnyugatozó vámpírkastély banda. 

Utóirat:



Ez a kommentfolyam mostanában (2019 augusztus, szeptember) született. A transzleszbikus 'Dóri' (lásd a fotókat a poszt elején) lassan két és fél éve nem bírja elfogadni, hogy elmondtam egy beszédet aminek a címe az volt, hogy "a gyereket nem a gólya hozza". Ő mondja meg mi a szociológia szégyene, ő dönti el ki foglalkozzon szociológiával. Ezeknek minden jár.





Még amikor a jobbereken kéztördel akkor is kell kicsit feministáznia. Imádják ezt a műsort, abba nem  hagynák semmi pénzért, a világ áldozatai.







Popular posts from this blog

Mérő Vera- a magyar “cancel culture” főítésze, erkölcsrendésze és cenzora

A budapesti vámpírkastély

Ezt láttam én a magyar feminizmusban.

A polgárasszonyok- budapesti vámpírkastély II.