A világ áldozatai- best of Genderfészek

Hangsúlyozom, ezek a screenshotok egy nagyon kis szelete a tortánat, szó szerint több giga tortám van még otthon. Aki szeretne hosszabban, elemzősebben, személyesebben olvasni arról, milyen volt egy súlyos lejáratókampány célpontjának lenni illetve látni a kultúrharcot a frontvonalból, annak a régebbi bejegyzéseket ajánlom. Most különösebb kommentár nélkül fogok régi screenshotokat közzétenni.



Bárhol kezdhetnénk, de kezdjük 2017-ben, hiszen ritkán látni olyat, hogy valaki dicsekszik azzal, hogy "előcsalogathatja belőlünk a "bántalmazót".
Gergely Dóra Viktóriának, a nők transzleszbikus áldozatának "tálcán kínált lehetőség" ha mi csinálunk egy kiállítást - mintha minden miattuk lenne! Direkt készült az alkalomra! Erre várt, hogy ő aztán áldozat legyen.



Utána persze ugrik a többi a balhéra "mint a hiénák a véres rongyra", ahogy egy ismerős mondta. Külön kiemelném Mérő Verát, aki igen aktív, buzgón kommentelgető tag ugyannebben a csoportban. Kicsit sem érdekli az igazság, mert azt ő osztogatja ki! Ezek szabályosan egy szalmabábot építettek belőlem, aztán ki akarták végezni.
Korábban, 2016 (mégpedig egy animációs film kapcsán!) A BENNEM ÉLŐ DÉMONIRÓL beszél! Önjelölt inkvizítor! Kitalál valami sztorit, mert miért ne, ki tudná ellenőrizni, és az a lényeg, hogy ő sápítozhat, retteghet, tördelheti a kezét, és pofázhat A BENNEM ÉLŐ DÉMONIRÓL! Ezek szabályszerűen démonizáltak amiért kiröhögtük őket. Gyönyörű még- "lassan érdemes tudomásul vennünk, hogy nem minden okos és jóravaló ember van velünk egy állásponton". Csodálatos, hogy ez egyáltalán az eszükbe jutott. Az entrée brutalitása. Modorosak, közben előkelőnek képzelik magukat.






Mérő Vera olyan hatalmas ember, hogy nem rúgott fejbe! Azért eljátszadozik a gondolattal, tetszik neki, de rafkós libsi, tudja hogyan kell színpadiasan hárítani. Hálás lehet a másik libbantnak amiért adta a szájába a szavakat. Alatta a szokásos becsomagolt uszítás. Ez nem elméleti vita, ez bántalmazás! Ugyanez a Mérő Vera elvileg a cyberbullying, mobbing elleni harc nagy éllovasa, el ne felejtsük!

Sok sok oldalon át folytatódik, Tóth Anita ki is lép, aztán visszalép.





Megtárgyalják ki számít ki nem és színpadiasan kifejezik a lekicsinylésüket.



legyen akkor itt Andrea Johanna Majercsik művészi tevékenységéből egy szemelvény



Tóth Anita érzelmi zsarolásai folytatódnak



terf-ek, dráma, minden az ő hibájuk, igazi bűnbakképzés





Nem egyetérteni velük, sőt kiröhögni őket BÁNTALMAZÁS!





Nagyon bánom már, hogy nem tettem feljelentést.

Konkrétan le van írva, hogy nekik mindent lehet, másnak semmit. Rájuk kettős mérce vonatkozik, akkora áldozatok.



Összeesküvés elméletek: eladhatóvá akarják tenni a feminizmust ezért természetesen a legelnyomottabb csoportot dobják ki a csónakból, fidesz, fasiszták, a tőkés fizeti a marxistát, és még mi minden van itt ....











Ők olyan elnyomottak és akkora áldozatok, hogy joguk van megszabni, cenzúrázni, kikérdezni..





Mi a jobb név, identitásparadicsom, vagy terf-temető?



A transzpolitika feminista kritikája egyeseket öngyilkosságba kerget!



Amikor a mindezt szóvá akarom tenni - én abuzálom őket, ők csak beszélnek rólam! Tudjam már a helyemet! 




A gyűlölet áporodott passzátszele:


a 24.hu-n jóemberkedő pszichológus Pál Móni, aki 'velem nem szeretne vitázni, nem az ő szintje', és akinek én ugyan nem tartom semmire a szakmáját, de ő tarhatná többre ennél:



Még több érzelmi zsarolás és crybullying






Egymást figyelmeztetik, hogy vigyázz velük:




Ha bullying, érzelmi zsarolás, tanítónéniskedés, külön említést érdemel Szécsi Dorottya csillagász-trollvezér, aki nappal postdoc a kölni egyetemen, éjjjel Gergely Dóra Viktória neve alatt jelentetni meg társadalomtudományinak képzelt írásait, és szabályosan uszít, de azért illedelmesen a véres szája elé teszi a kezét.


Hiába csillagász, Szécsi Dorottya politikusnak képzeli magát, ugyanis állásfoglalást akar kicsikarni:





Szécsi Dorottya tanítónénisen emlékeztet, hogy egy ismerősöd gondolatbűnt követett el, és szemmel van tartva! De ez a te felelősséged is!



Innen jön a 'metszetszemlélet' szó:



Jó emberek nem gondolhatnak rossz dolgokat! Gregor Anikó interjújának a felét Feró Dalma írta! Mérő Vera bizonygatja, hogy GA igenis jó ember! Az individualista - strukturalista szembeállítás mű!



Gregor Anikó ugyanazokat a szavakat használja mint BO és FD!



Mérő Vera szerint mi "tudatosan használnak akadémiai szókincset, mert ezzel tudnak a legtöbbet ártani". Nem ez a munkánk, hanem ármánykodunk, hiszen "ezzel tudnak a legtöbbet ártani"!





Felhívják Gregor Anikót, nyugtassa már meg őket, jóember-e?
"Nehogy már két terftroll határozza meg"- Mérő Verának minden, minden alkalmat meg kell ragadnia a személyünk becsmérlésére. Mérő Vera kinyilatkoztatja, hogy "nem a szavak hibája, ha helytelenül vannak használva" - ezt nem is értem, ez eddig nem került elő.  Ha ennyire inkompetensek vagyunk miért kell a személyünket szabályosan démonizálni? Mentegetik Gergor Anikót (aki ugye jó ember) hogy mi nem tudunk helyesen használni szavakat, mert aki jó ember nem gondolhat ugyanarra amire mi, nem mondhatja amit mi- tehát a megoldás: mi helytelenül használjuk a szavakat!



Mérő Vera elmondja mi a tudomány! Számokból csináljuk!!!!



Közben Tóth Anita mosogat egy jót, az olyan nőies



Kurucinfó szintűnek van ez minősítve, egyébként pont ez a Marianna és Teri szervezték a tüntetést ami az egyik esettanulmány volt. Véletlenül sem gondolnám, hogy ez az igazi bajuk.





Valóban nem akart Szűcs Teri vitázni, ezért ő is bepróbálkozott egy kis bullyinggal, és abba nem hagyta volna.

Kifröccsen a szarfészekből a szar a tumblrre:



Ezt így minden kommentár nélkül:



Ezt is:



Ezt is:



Most nem démoni vagyok hanem ellenkezőleg, dogmatikus és besavanyodott (ez a nem szép emlékű Magyar Gender Studies facebook csoport).



Dráma van, színt kell vallani!







Edith Piaf segített Tóth Anitának lelkileg túlélni az elmúlt órát, amikor is nem moderáltak ki a Genderfészekből valakit



"Erkölcsileg és emberileg védhetetlen tett"? Posztolni egy cikket egy fb csoportba.



Szécsi Dorottyához hasonlóan Lelkes Villő külön említést érdemel, amiért még 2020-ban sem tud rólam leszállni. Egész összeesküvés elméketeket költ, csak ahogy ezt itt szokás. Majd pont brazil szappanoperába illően fog valaki ármánykodni, hogy egy Facebook page-t megszerezzen... tényleg mindenkinek csak az ő szemétdombjaik kellenek! Ez életük, a vérrel-verejtékkel vívott hierarchiaharcaik, és így kiprojektálják rám amit gondolnak és csinálnak ők:



Mások is írtak Villőről, például itt és itt. Nemtom ezekből mi igaz. Az alapján, hogy életemben nem beszélt velem, de kitalál rólam sztorikat, és uszít ellenem, reális, hogy másokkal is ezt csinálja.
Lelkes Villő igazi promodblúzos lekvárokkal kereskedő polgárasszony, hivatalnok valami brexittel kapcsolatos officeban, és látszik ilyen wholesome akar lenni, de hát a teljes élethez a netes mocskolódás és igazságosztás is hozzátartozik. "Villo Lelkes, founder of Transylvanian artisanal cheese company Beyond the Forest" - aye, and a serial troll/mobber who hunts people down like animals for sheer sadistic joy and the illusion of power.



Lelkes Villő akkor volt a legaktívabb, amikor a torkomnak lehetett ugrani, vagyis azt képzelték most aztán kicsináltak, és ahogy mondta valaki jöttek "mint a hiénák a véres rongyra". Az a háttérsztori, hogy leköptem egyet közülük éjjel a bulinegyedben, aki egyébként a háttérből játszott össze a mocskolódó csürhével, és a saját kiállításmegnyitómon szúrt hátba, ezzel biztatva a 'transzleszbikus' Gergely Dóra Viktóriát, hogy kezdje el a műsorát. Betelt a pohár, egyszer elég a tömény játszmából, képmutatásból, hazugságból. Cserébe az illető megfenyegetett a rendőrséggel és a nemzetbizonsági hivatallal, egész jogi eljárásokat, sőt jogi kategóriákat (a saját fontosságáról!) handabandázott össze, majd a nevemben bocsánatot kért saját magától. Épelméjű közegben ezért a szintű hazudozásért a világból kiröhögték volna, de itt még adták alá a lovat és élvezkedtek a balhén. Nem bánom, és továbbra is csak saját magamtól kérek bocsánatot amiért ilyen közegbe keveredtem. Talán magán a "kiemelt személyen" is túltett a polgárasszonyhorda akik igazi 'kéztördelve mocskolódást' adtak elő és egymást túllicitálva ugrottak igazságot osztogatni. Kezdjük Pogány Anikóval az 'erőszakmentes kommunikáció' apostolával, aki volt már energiapolitikai szakértő is, és Gyurcsány körül is sertepertélt egy időben. Egy kis mobbing, egy kis kifúrás, noplatformingolás, kirekesztés, tönkretétel, simán belefér az erőszakmentességbe! A lényeg a helyes központozás, a lassú és szótagoló beszéd, amit ezekben a remek körökben higgadtságnak képzelnek!
(ezek a screenshotok egyébként a csúnya emlékű Magyar Gender Studies csoportból származnak)





Lovas Nagy Anna kinek képzeli magát? Vallomást akar belőlem kicsikarni, de nem hisz nekem. Mintha valami vádlott lennék, ő meg a vádló! Tanúk bazmeg! Valami közönséges kocsmai balhé miatt, amin régen, valami szabadabb világban másnap röhögtünk volna. A hely biztonsági őrét nem érdekelte dolog, de Lovas Nagy Anna már nyomoz, ő már vádol, ő vallat! Legjobb vicc: a pletykák szerint egyszer ezek megtépték egymást valami másik sznob belvárosi némberrel. Igazi álszent az összes.

Nevelget is ám Lovas Nagy Anna, atyáskodik és basáskodik, azt hiszi ő megteheti.







Egyébként 'nem ideológiai különbözőséget hoztam', utaltam rá, hogy csúnya rágalmazás megy a háttérben, csak nem akartam elkezdeni a szennyest kiteregetni (nem is érdekli ezeket, egy csürhe). És egyszer elég a képmutatásotokból és belőletek ahogy vagytok. Mindenféle lobbiknak és trilliószor levitézlett politikusoknak ácsoltam platformot gyakorlatilag társadalmi munkában miközben öntötték az arcomba a szart - elegem lett, igen.

UPDATE! Valaki megkérdezte melyik másik némberrel tépte meg egymást Lovas Nagy Anna, és én megkerestem az illetőt a kérdéssel, aki teljesen úgy reagált ahogy ebben a közegben szoktak, vagyis fölényeskedett és áldozatoskodott. Nagy a pofája amikor csürhében lehet lincselni, de ha nem érzi magát nyeregben rögtön elkezd nagyra pöffeszkedni és rohan a többihez. Szokjam már meg, ezeknek minden jár. Nekik lehet észt osztani, bíráskodni, fontoskodni, személyeskedni. Részemről továbbra is a mocskos kurva anyjukat, mondanom sem kell, nem titok, kicsit sem. Egyébként amikor én raktam ki egy anonimizált privát chatet a fb-omra ("nem is annyira téged nevelgetnélek, inkább magamnak teremtenék kellemesebb környezetet") akkor pánik tört ki a tyúkólban és én voltam szokás szerint a rossz ember.





Kb 5 perc után levette ezeket a screenshotokat, és a kommentfolyamot, mert ő engem akar kímélni. Olyan kegyes velem, én ne járassam le magam! Megkönyörül rajtam, mekkora ember ő, el ne morzsoljak egy könnycseppet:





Nyilvánvalóan hazudott, hogy nem tudja ki vagyok, hiszen most leírja szerinte ki vagyok (egyébként rosszul értesült, nem vezetek műsort a Tiloson, csak én szoktam lenni a vendég). Körbecincogják egymást, mind mind nagyon színpadiasan kifejezi amit ki kell. Csürhébe verődnek ezek sajnálkozni, szopkodják körbe egymás farkincáját.
Ha nem tudnak lenyomni, csak azért is MEGSAJNÁLNAK, pedig sose kérted ezeknek a sajnálatát, és egy meg nem sajnált több év mobbing alatt. Amikor kínos kezd lenni nekik, hogy elmarad a vérfürdő rögtön megsajnálnak. A sajnálat a másik megalázásának az eszköze. Fölényeskedéssel pozíciót teremtenek maguknak, ahonnan kifejezik a senki által nem kért sajnálatukat.



Ő kegyet gyakorol, ő nem szégyenít meg nyilvánosan! Azért csinál egy posztot amiben névvel kirak (miután letiltott), mert ő nem szégyenít meg nyilvánosan!
Meg lehet nézni a fenti screenshotokat mennyire vagyok vulgáris - nem annyira mint amennyire kellett volna. Egyébként miért is lenne szégyen ezeket elküldeni oda ahova valóak? Dehogy szégyellem elküldeni őket a retkes kurva édesanyjukba! Egy népfelkelés kergette el ennek a csürhének a vezérét, mások se szégyellik ezt. Én biztos nem!



Normális hangot ütött ő meg az "elkövetővel".... .Ez nekik a normális hang. Ez a normális, hogy valami csendőröknek, ítélőszéknek, hatóságnak képzelik magukat.

UPDATE II. Mindig a likeolók, odaszólogatók a legtanulságosabbak. Lássuk ki száll be a "sajnálatból történő" mobbingba:



Erőss Mária Klára egy igazi tantraguru! Na jó a guru túlzás. A korábbi screenshoton Hatfaludi Judit dobkörrel akarja az LMBT teret tágítani! Térbeli szivárványmandala! A mobbing a legsötétebb feketemágia te szerencsétlen hülye. Dugd fel a seggedbe a szivárványmandaláidat te ezóskodó barom.

Másik polgárasszony:
Azon puffognak, hogy semmi hatalmuk felettem, és nem csinálom amit elvárnak tőlem. Őt elszomorítja, hogy nem nekik tetszően érzek, viselkedek, és csak azért sem tudják velem lenyeletni a saját mocskukat. "Meddig kell még ezt tűrni, és miért?" Igen, el kell tűrnötök, hogy nem csak én, hanem egy ország undorodik és iszonyodik tőletek. Meddig? Örökre. Ahogy ír rólam simán becsületsértés, és nekem nem kéne eltűrni, hogy idegenek ilyen hangnemben minősítgessenek de ez le se esik neki. Ilyen basic bitch DK-s polgárasszony, aki kis sakálként követi a nagy keselyűket (Janice Harper tipológiáját alkalmazva).

Valaki mesélte, hogy Pécsett volt a bíróság mellett egy cukrászda, és ott kevergették a polgárasszonyok a cappucinoikat, aztán ha beszaladt egy, hogy "most jön az ipse, aki szöget lőtt a felesége fejébe" mind izgatottan felpattant és sipákolva szaladt élvezkedni a műsoron. Pontosan ilyenek.

Megnéztem ki ez az Incze Zsóka, és legyen itt a facebook profil képe, minden kommentár nélkül:


Ilyen emberek sápítoznak, hogy túl agresszív vagyok.





"Itt tartani a csoportban ezt a hangot azt jelenti, hogy legitimáljuk"- és te pofázol verbális agresszióról? A Cenzorok és inkvizítorok, akik a zsigerig álságos mániájukat, a 'higgadtságot' (vagyis amit annak képzelnek) magukra erőltetve, látszólag igazságot osztogatva, hatóságot játszva próbálják kitaposni a másik belét. A metoo pedig az intézményes visszaélésekről szólna elvileg. Bónusz: van egy csúnya pletyka, csúnyán groomingolja a tanítványait valaki az önjelölt cenzorok közül.





likeolók








Aki szeretné megtudni kik(is) Budapesten a tekintélyelvű emberek az nézze meg a fenti listát. Bob Altmeyer mondja:

"When I say authoritarian followers are aggressive I don’t mean they stride into bars and start fights. First of all, high RWAs go to church enormously more often than they go to bars. Secondly, they usually avoid anything approaching a fair fight. Instead they aggress when they believe right and might are on their side. “Right” for them means, more than anything else, that their hostility is(in their minds) endorsed by established authority, or supports such authority. “Might” means they have a huge physical advantage over their target, in weaponry say, or in numbers, as in a lynch mob. It’s striking how often authoritarian aggression happens in dark and cowardly ways, in the dark, by cowards who later will do everything they possibly can to avoid responsibility for what they did"



A fene már a pofátokba ti cenzorok és házmesterek.

Aki Papp Réka Kingát leköpi az összes nőt leköpi (úristen mekkora pofája van ezeknek, tényleg 'mindenkit képviselnek' habár soha senki nem választotta őket semmire), na de aki engem mobbingol, nem mobbingolja az összes nőt? És ha PRK összevissza hazudozik, akkor az összes nő hazudozik? Így nem működik a logika?



"nem ártana az egész gennyes sebet kitisztítani" - Lelkes Villő ismételten megnyilvánul.



Egyébként így örömködött ugyanez a Medvegy Gábor(újságíró, 24.hu) és Pál Móni a pszichológus, amikor megvertek valakit, mert náci karszalagja volt:




Lábjegyzet: szeretném, ha Patakfalvi-Czirják Ágnes név szerint meg lenne említve ebben a bejegyzésben, mivel miközben ebben a hangnemben lincseltek, ő hisztérikusan őrmesterkedve hívott fel, hogy most mit fognak őróla gondolni, hogy velem dolgozott együtt, én "őt szarba rángattam", és "vállaljak felelősséget", és még ő akart a számba adni szavakat. Pont a napokban jött akkor ki egy cikk, amit egy közös munkánkról írtak, és úgy tette ki a facebook falára, hogy az asztalos lányt, az újságírót, és a 3d tervezőt is betaggelte, de engem nem, akinek egyébként az egész az ötlete volt, és aki tudott annyira németül és angolul, hogy el is tudja adni. Mintha valami divatból kiment táskát dobna be undorral a szekrény aljára. Tessék kedves Ágnes, akkor az én közbenjárásommal kerülj egy lapra ezekkel a nagy emberekkel, ne csalódj bennem, segítek én neked bekerülni ebbe a finom társaságba! Ha ezért kellettem neked, akkor most megkapod tőlem amit szerettél volna.

És a végére legyen egy kis közélet, vagyis cigányok és pornó, csak azért, hogy az egész közeg általános intellektuális színvonalát szemléltessem:









Külön kiemelném a "szövetségeseim, név szerint Betlen Annát (Női Érdek) és Kováts Esztert (Friedrich Ebert Stiftung) akiket személyes felelősség terhel, mert szenteskedve papoltak a párbeszédről ezekkel, sőt, még eljártak networkingelni a trolcsürhe vezéreivel. A lincselő csürhét és a hidegvérrel emberekre vadászó pszichopatákat bezzeg nem akarták illedelmes beszédre fegyelmezgetni, de tőlem a pofátlanság csúcsaként azt várták, hogy mint valami kutya, órabérben idomíttassam be magam "mindig fölényesen és higgadtan képviselni az igazamat". Mintha bárkit is érdekelne. Tudjátok mit tanultam a magyar ''''''feminizmusban'''''? Azt, hogy erősebb kutya baszik.
Az én mobbingolásom nem az egyetlen eset, futószalagon megy ez, sok-sok ilyen sztori van. Dióhéjban az gerjeszti, hogy ezeknek az embereknek nincs valódi hatalma, de itt részletesebben írok erről, és értelemszerűen továbbra is azt kívánom, hogy Orbán Viktor tapossa el a magyar feminizmust, és az utolsó lélegzetükkel harapják át egymás torkát.

Ja, és mindenki tudja mit művelnek ezek, már egyetemen tanítják a taktikáik. Kép innen, az enyémhez hasonló sztori.



UPDATE- már kínos nekik, és próbálkoznak nálam (természetesen sikertelenül):




bónusz- TERF manifesztó



Utóirat: mindez itt kezdődött. Mert azt mertem mondani, hogy a gyereket nem a gólya hozza.
Abba nem bírnák hagyni, le nem bírnának állni.



Popular posts from this blog

Mérő Vera- a magyar “cancel culture” főítésze, erkölcsrendésze és cenzora

A budapesti vámpírkastély

Vámpírkastély perverzióból és hazugsából - bocsánatot kérek, ismételten csak és kizárólag csak saját magamtól

Ezt láttam én a magyar feminizmusban.

A polgárasszonyok- budapesti vámpírkastély II.