Az önvédelem alapjai, avagy mit tehetsz, ha falkába verődve lincselnek



Sokan megkerestek ezzel a kérdéssel, ezért írok egy rövid, tőlem telően közérthető posztot.

Az alapoknál kezdem- előzd meg. Valamennyire meg lehet, de nem teljesen. Mondhatnám azt, hogy bárkivel megtörténhet, de igazából nem. Van egy jellemző dinamika, adott típusú emberek teszik adott típusú emberekkel, és jellemzően a háttérben tágabb érdekek ütköznek. Elég sok háttérsztorit tudok, magyar, nemzetközi példákat, és valahol egy kaptafára mennek. Azt lincselik akinek van ami a lincshordába verődötteknek nincs. Azért állnak össze, mert egyedül kicsit és kevesek.

A genderfészek facebook csoportból (ahol az egész történetem kezdődött) az utóbbi időben sokan megkerestek, és már nagyon bánják az egészet. Random emberek voltak, akik odakeveredtek, hozzáadták őket, és EGYIKŐJÜK SEM VOLT AKTÍV RÉSZTVEVŐ (még attól is rosszul vannak utólag, hogy passzívan, nézőként voltak résztvevők). Aki ilyenbe beszáll olyan ember, aki kiment volna egy nyilvános kivégzésre. A színpadias felháborodás csak ürügy, és élvezik a balhét. Igen, ez ellened van, a lényed, a személyed ellen, és azért csinálják mert belső késztetésük van rá.

Azt lincselik aki előhívja a kisebbségi komplexusuk. Ez a strukturáló logika.




Egy fontos összefüggés: mindenki TEHETSÉGTELEN aki ezen a blogon névvel szerepel. Mindenki. Nincs kivétel. Ami tombol rajtuk keresztül a kissebbségi komplexusból fakad, az irigyek, frusztráltak dühe (amit ráadásul politikailag instrumentalizálva van, itt egy közérthető elemzés az összefüggésekről).

I. Alapok: kik ezek, és hogyan védekezz ellenük.

Akinek van esze tudja, hogy ha egy rókával ezt csinálni bűncselekmény, akkor egy emberrel sem jó ötlet. Akinek van szíve, az érzi, hogy ez kegyetlen. Akinek van gerince, az tudja, hogy ez nem arányos és nem igazságos. aki ilyet csinál üres báb, akit magával ragad a csürhe energiája. Mocskos, üres báb lesz, mert bemocskolódik. Az ilyen embert csak a félelem tartja vissza, és csak a parancsot érti.

Elmondom hogyan működnek az ilyen emberek: mint a félelemben élő, önnállóan létezni nem tudó gyerekek. Aki előadja a tekintély-karaktert azt követik. A tekintélyelvűek nem döntenek, nem gondolkoznak, semmi kritikaiság nincs bennük, és álszentek. Aki jobban hasonlít a büntető atyafigurára azt követik szolgalelkűen és hajbókolva, aki pedig nem, azt könnyű prédának nézik. Semmit, semmit nem tudnak a valódi erőről, de másról se. Egyetlen saját gondolatuk nincs, ellentétes a tekintélyelvűség lényegével. Nincs belső erejük, tartásuk, olyanok mint a birkák. A birkanyáj életképtelen a pásztorkutya nélkül, mert egymásnak szaladnak. A tekintélyelvűek nem tudják a saját belső hangjuk, a saját morális mércéjük követni, mert nincs nekik. A tekintélyelvű embereknek nincs empátiája, nincs kreativitása, önmagát is gyűlöli, mert ha magába néz semmi jót nem lát, és ezért (így) szociopata. Mint végig a blogon itt is a szociopata, pszichopata szavakat leíró kifejezésként, büntetőjogi felelősségem tudatában, társdalomtudósként használom. Olyan nincs, hogy jajj de jó fej, olyan kedves, csak éppen szociopataként viselkedett. Aki szociopataként viselkedik szociopata. Az értékítéletem nem tűr pixelt még a kultúrharc blogon sem.

Ez nagyon rosszul hangzik, de nem olyan nagyon rossz igazából. Van ágenciád. Több szinten is. Hangsúlyozom én éveken át kerültem ebbe bele. A legalapabb alap: ne kerülj ilyen közegbe.

Igen, valahol én is csináltam magamból emberáldozatot, és ezek a közegek erre épülnek. Az egész baloskodás, ahogy magyarázzák, hogy a gazdasági relációk strukturálják az emberi viszonyokat. Ha nem akarod, hogy lincseljenek, menekülj ezekből a közegekből. Máshol is megtörténhet, de itt szinte hetente. Mert a hatalomról szólnak, és lényegileg üresek. Azért nevezem őket vámpíroknak, mert nem szeretem a diagnosztizáló nyelvet, de lehetnének nárcisztikusok, vagy lehetne wetiko, pszichopátia, archonok. A lényeg ugyanaz. Mások életerejéből szereznek hatalmat.

Nagyon nagy vonalakban- két fajta ember vesz ebben részt- authoritarian leaders, followers, a pszichopaták és a szolgalelkűek. Mind ilyenek voltak. Mind. Jellenző, hogy aki pszichopatának születik az lesz a vezér, aki nem az a szolgalelkű követő. Aki épelméjű tud maradni az elmenekül. Aki gyenge de nem hataloméhes, vagy van valami erkölcsi gátja, és nem menekül el, az lesz alkoholista.

Pszichopata vagy balek csicska, igazából ugyanúgy kell velük beszélni. Az számít mit cselekszik, és mit akar tőled, nem kell mások érzéseit boncolgatni. Aki beállt a csürhébe, az csürhe. Ennyit is érdemel. Szerintem nem sok jelentősége van annak ki szociopata, ki pszichopata. Azt javaslom ne az okokat keresd, ne mások érzéseit találgasd, a jelennel, és a jövővel, a lehetséges következményekkel foglalkozz. (Egyébként van egy elég biztos módszer van megmondani ki pszichopata: ha nem okos ember sokáig bírja. A pszichopaták így születnek, a szociopátia tanult viselkedés. A pszichopatáknak más az idegrendszerük, és extrém stressztűrésük van. Persze empatikus embernek is lehet, meg lehet tanulni, lehet fejleszteni. a pszichopatát a primitív gondolkodása fogja lebuktatni.)

Végső soron mindig undok, sunyi, alakoskodó, a tehetségtelenségüket gőggel kompenzáló kis politikai káderek, és amikor para volt pont úgy viselkedtek ahogy sunyi érdekembertől elvárható. Nincs is ezen mit csodálkozni. Ha éppen nyilaskereszttel kéne masírozni, akkor azt csinálnák. Képmutatással leplezik az ürességük, a gonoszságuk, és abból indulnak ki, hogy mindenki olyan mint ők, mindent az érdek vezérel. Ezek önmagukat gyűlölik, a világgal ellenségesek, tele vannak félelemmel és kontrollmániásak.Amit nem tudnak kontrollálni gyűlölik. Ezek mérgeznek meg macskákat és őrjöngenek ha legális az abortusztabletta. Ezek a szabadságot gyűlölik, a nőket a természettel azonosítják, és mind a kettőt gyűlölik. Ha szabad lenne a tudatuk a saját természetükkel, a saját aljasságukkal kellene szembesülniük.

Én pont az vagyok, akit gyűlölnek az ilyen emberek, aki tűkörként vetiti vissza nekik a saját aljasságuk és kisszerűségük, és soha nem vagyok hajlandó becsicskulni nekik. Reális, hogy ha lincselnek te is ilyen vagy. Van benned valami, nevezhetjük életenergiának, libidónak, léleknek, szellemnek, tisztaságnak, igazságnak, kreativitásnak, valaminek amit az ilyen emberek nem tudnak elviselni. mindenki ilyen akit ismerek és lincselték, mindenki ilyen, vagy pontosabban mondva alkalmas arra, hogy kivetítsék rá a fantáziáikat, frusztrációikat.

Nem tudom mit lehet csinálni a szolgalelkűekkel, tekintélyelvűekkel, szociopatákkal, pszichopatákkal. Keservesen megtanultam, hogy azt nem, hogy úgy teszünk mintha mások lennének mint amik. Nem kreatívak, nem alkotó emberek, nem önazonosak, mert nem tudnak azok lenni a saját természetükkel, a bennük levő természettel, tudattal való kapcsolat nélkül.

Az nem igaz, hogy mindenki művész, hogy mindenkinek vannak saját gondolatai, mindenki képes kreatívnak és autonómnak lenni. Az nem igaz, hogy mindent meg lehet beszélni, és nem mindenki jóindulatú. Én végignéztem, ahgy emberek tizenx évig játszották, hogy többek mint amik. Semennyire nem lettek jobb fejek a művészeti közegben való pörgéstől, és nem értették a nagyvonalúságot, csak azt képzelték, hogy sikeresen manipulának. Amivel ott mérgeztek az belőlük jött, az a fajta játszmázás. Annyira idegen volt, hogy eszünkbe se jutott számon kérni. nem lehet azt mondani, hogy ne lett volna lehetőségük, egyszerűen képességeik nem voltak. Ami szép és értékes a művészetben, ahhoz nem tudtak érdemben kapcsolódni.

Azt hittük nincs következménye annak a hazugságnak, hogy tehetségtelen emberek többként pöffeszkednek mint amik. Azt hinné az ember, hogy annyira kell nekik az elismerés, kapják meg, hátha jobb fejek lesznek tőle, és legalább többen dolgoznak egy adott dolgon. Én az elismerés, szerzőség átengedésével motiváltam embereket dolgozni, ez az igazság. Engem személyesen nem érdekel az elismerés, egy technikai dolognak tartom. Közben szociopatákat, irigyeket, frusztráltakat segítettünk pozícióba, és ezzel ki lehettünk nekik szolgáltatva. Nem számoltunk azzal, hogy van olyan ember (vagy ilyen közel vannak), akiben lényegi vonás a hatalomvágy. Halottnak a csók ezekkel a párbeszéd, és a kultúrából csak azt értik, hogy lehet kulturális tőkét szerezni, magyarán hasznot. A kilencvenes években voltam gyerek, és akkor elhitték az emberek, hogy vége a történelemnek. Azt hittük, ez a nagyszüleink generációja, a tekintélyelvűség. Na, ezt ne hidd el, itt kezdődik az önvédelem.

A jó hír az, hogy ezek nem okos emberek, ami intelligenciájuk lehet az a sunyi kombinálásban megül ki.

Túl tudsz járni az eszükön, mert neked van ami nekik nincs. 
Ők nem tudnak a saját érzéseikre hallgatni, saját maguktól vannak elvágva, nincsenek intuícióik. Nem értenek mélyebben semmit, és ahogy szerintük működik a világ hamis és torz. Korlátoltak és nem éreznek, amivel együtt jár, hogy nem érzékelnek. Az igazi empátia egy érzékszerv ami nekik nincs. Empátiának a színpadias szenvelgés rituáléit képzelik, hogy a másik helyére képzelve magukat színpadiasan szenvednek. Magasabb szintű szellemi munkára nem képesek, mások gondolatait kombinálgatják, mint ahogy állandóan valamit kombinálnak.
Ez egy önmagába záródó kör: azért üresek amiért tehetségtelenek. Mert nem tudnak a világhoz érdemben kapcsolódni.

Te tudsz úgy gondolkozni, ahogy ők nem. Ők korlátoltak, te nem. Itt te leszel innovatív, nem ők.

Nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy szabadulj meg az ilyen emberektől. Ennyit tudsz tenni megelőzésképp.

Ezzel nem tudod megelőzni, hogy célkeresztbe kerülj, de tehetsz azért, hogy ha történik ne legyél ilyen embereknek kiszolgáltatva. Valami nyugger a bikás parki panelban mit püföl a gépén, kit érdekel, engem ugyan nem. A környezetedben levő, fentebb leírt típusú emberek fognak aktiválódni, és ők tudnak ártani, ha ki vagy nekik szolgáltatva. Ha a bizalmadba fogadtál ilyen embereket, reális, hogy megszívod.


II. gyakorlati rész, ha élesben történik

Az alapszabály, hogy ne hagyd magad. Ne dőlj be. Lényegtelen mivel lincselnek, valami abszurd dolog. Ha igazi lenne nem kellene a színjáték, anélkül megoldanák. Nem tartozol védekezni, nem tartozol az ő szabályaik szerint játszani. El ne hidd, hogy felháborodnak. Örülnek, élvezkednek, és röhögnek rajta. A legfontosabb, hogy küldd el őket a francba.

Ne élvezzék. Ha sikert érnek el, csak pszichotikusabbak lesznek. Harcolj velük. A harc- valahol egyszerű. Ártani, elvenni ami értékes nekik, és neked le legyen bajod. Nem balhézni, az őszinteséget ezek nem érdemlik meg. Ártani. Tényleg fájjon. Leírtam nagyban ezek milyen emberek. Aki az egészet vezeti, aki uszít (valószínűleg pszichopata), na őt kell helyretenned, akkor a gyávák elkussolnak. Menj a vezér torkának. Keresd meg az adott egyén gyenge pontját- valamit hazudik, valamit blöfföl, valahogy felnagyítja magát, valahogy el akar valamit leplezni. Valami adott érdek szokott lehet ezen kívül, politikai vagy üzleti érdek.

Semmit ne engedj. Olaj a tűzre.

Nehogy bocsánatot kérj. Ez a legbetegebb rituáléjuk. Semmivel nem tartozol nekik elszámolni.


A legfontosabb: te vagy az erősebb. Neked van ami nekik nincs. Neked nem kellenek ők, nekik kellesz te. Egy náluk különbet, jobbat akarnak legyőzni, azért csapódnak falkába.

Mint mondtam ezek egy kaptafára mennek. Ideológiai alapok itt, politikai kötődésről itt. Ha két posztot olvasol el, ezek legyenek.

Van egy taktikai eszközkészletük, egyetemen tanítják, lásd itt. Tekints erre az egészre színházként.



Ez a videó, amikor valaki felolvas 20 percet a google books-ról egy konferencián. Akik mellette ültek, mind a hárman, közösen, magukat valami fegyelmi bizottságnak előadva megpróbálták elsunnyogni az egész plágiumot. Tudod miért? Mert mind ilyenek. Azért tűrik meg maguk között, mert mélyen belül ők is ilyenek. Színház az egész, bábok az emberek, és eszközként használják egymást. Ez egy reprezentáció ipar amiben a moralitásdrámákat minden erkölcs nélkül adják elő, és előre leosztott szerepek vannak. Vannak jellemző szerepek:van bíró, van áldozat, vannak az aggodalmaskodva hatalmat gyakorlók. Te lennél a bűnbak, az emberáldozat. Mondd meg nekik, hogy kurva anyjukat. Rajtad áll az egész, és tudsz magadon segíteni.

Ahogy csinálják- tekintélyt akarnak sugározni. Blöffölnek. Mindig. Mindig többnek mutatják és hazudják maguk mint amik. Természetesen semmi fölényük nincs senkivel szemben aki nem hajlandó a pöffeszkedésnek és a képmutatásnak arra a gusztustalan keverékére amit higgadtságnak képzelnek. Valódi autoritásuk nincs, az egész egy verseny, hogy ki tud jobban blöffölni. Önmaguk paródiái lesznek. Laaaasaaan szótagolva adják elő a hablatyot, a hatalmaskodást, csak győzd kivárni. Nem tekintélyelvű embernek ez groteszk.

Ebbe ne menj bele, itt tudsz veszíteni, ha olyan leszel mint ők. Nem az számít ők mit mondanak, hanem az, hogy te hogyan viselkedsz.

Ha nem a saját kereteikben, akkor hogyan kell velük beszélni?

Bemutatom egy konkrét példán. Legyen mondjuk a példa Mérő Vera, a fő lincsvezér. Ha szórakozik veled, mondd meg neki, hogy az édesanyjával hatalmaskodjon, és RÁRAGADT A HULLASZAG. Hullákon mászik fel a színpadra, hogy előadja milyen jó ember. Én azt is hozzátenném, hogy figyeljen ide, mert a diáklányokat hajkurászkó apjábal ellentétben most egy valóban intelligens ember beszél hozzá. Vegye magát észre, és menjen a picsába.

Ennyi, nem kell több. Nem tartozol nekik semmit magyarázgatni, semmi joguk semmivel elszámoltatni senkit, nem ügyészek, nem inkvizítorok, nem cenzorok. Direkten kell csinálni, egyenesen és lehetőleg gyorsan. A lényegről beszélni, hogy nem vagy hajlandó a szereped eljátszani, és az ő morális pózaikon is átlátsz.A határaid szentek és sérthetetlenek, és ha megvéded magad akkor meg tud védeni más is. Veled keződik, és neked kell elkezdeni, mert neked van szabad akaratod.

Amire vigyázz: te ne mocskolódj be. Persze már szóbaállni is mocskos a csürhével, de az is mocskos, hogy megtehetik. Fölényeskedni taszító, téged alacsonyít le. Értelmes ember átlát rajta, és taszítja. Nem kell versenyt pöffeszkedned, nem kell csinálnod amit ők, ezt a basáskodó atyafigurát felvenni. Na ez lealacsonyít. Az vetközik ki magából aki ilyen kis zsarnok lesz. Sírni, dühöngeni emberi dolog, zsarnokoskodó, hatalmaskodó, atyáskodó kontrollmániás seggfejnek lenni szociopátia. Nyíltan, egyenesen elküldeni őket a picsába, és tudatni velük a helyüket.

A lényeg: ezek tőked félnek. Helyes. Én megmondtam nekik, hogy amikor én beszélek mind befogja. Be is fogták, amióta én elkezdtem beszélni. Annyira félnek, hogy a pöffeszkedő mikiegerek között is pöffeszkedő mikiegér Éber Márk (valaki aki az észt osztja ezekben a közegekben, meg mozgalomvezérnek képzeli magát) A HÁTAM MÖGÖTT írt rólam egy lejárató levelet. Hátulról, gyáván, és még bénán is, mert le is bukott vele. Ezek félnek egy autonóm embertől. Ha nem félnének nem verődnének csürhébe, nem sunnyognának.

Mindig ugyanazok a taktikáik, tehát nagyvonalakban ezeket várd: hazudni fognak és blöffölni, megbélyegeznek, rágalmaznak, koholt jogi lépésekkel fenyegetnek, a magánéletedbe másznak, diagnosztizálgatnak, jelentgetnek, házmesterkednek, bűnlajstromoznak. Te pedig nem tartozol nekik magyarázattal. Ezek az ő fantáziáik rád kivetítve. Így nézne ki neked a verziód ami kiváltja ezekből az undok rendpárti kispolgárokból a szorongást. ennyi. számít ez? érdekel…? Én őszintén szólva néha arra gondoltam, hogy a szalmabáb amit építettek belőlem jobb fej nálam.

Számíts rá, hogy rafkósan csinálják és becsomagolják. Előtte megvédenek, vigasztalnak, aztán kezdenek bele. Végtelenül számítóak.

Jönni fognak a vérszagra. Például bizonyos Ginelli Zoltán (arról híres, hogy napi szinten sajnáltatja magát a fb-on), egy lincselésem közben a a semmiből, évek távlatából előkerült azzal, hogy én őt állítólag ‘bántalmaztam’. Egyszer beszéltem vele hosszabban, egy nyilvános helyen, és akkor is majdnem sírt annyira sajnálta saját magát. Na ilyen kvalitású emberek fognak újra előkerülni az életedben.

Ha megérted a logikáját teljesen kiszámítható. Ismerd milyen gonoszság, mi működik bennük. Ez egy adott fajta gonoszság. Kontrolláló, hatalmat akaró gonoszság. Ezeknek azért kell kontrollálni akin élősködnek, mert ők maguk képtelenek a világhoz kapcsolódni, nem tudnak autonóman élni. Mert magukban tehetetlenek, mert ha hirtelen kihívás lenne, és saját magukra kellene támaszkodniuk szembe kellene nézniük azzal milyen undorító vágyaik és energiáik vannak. Veled akarják elhitetni, hogy életképtelen vagy nélkülük, közben ők azok tenélküled.

Amit a legnehezebb megemészteni: igen, ez a lényed ellen van, és a lényed gyűlölik ennyire, mert ők legbelül undorítóak, és te tükör vagy nekik, amiben a saját undorítóságukat látják. Az ideológia ezeknek csak ürügy, oda állnak be ahol ki tudják élni a hatalomvágyuk. Aki a gonoszságával külön posztot érdemelt ki, ő is kontrolldrámákat játszott velem. Látta az elejétől, hogy ez egy színjáték, de túl nagy volt kísértés: le akart győzni, sarokba szorítva, eltiporva látni, rámkényszeríteni az akaratát, mert akkor a saját kínzó kisszerűségén, frusztrációin tudott volna felülkerekedni. Az irigységén, kissebbségi komplexusain, hogy nekem van ami neki nincs, én tudom amit ő nem. Évekig pátyolgattuk, sajnálgattuk, hogy mekkora áldozat, közben mások erőforrásaiból pöffeszkedte magát többnek mint ami, játszotta az agyát, és amikor kicsit is nyeregben érezte magát a nagyvonalúságnak, a jóindulatnak a nyoma se volt benne.. mint ahogy soha addig se. Sőt, a pszichotikusságig volt kegyetlen, hogy most végre ő jön, most övé a kontroll. Csak azt bánom, hogy nem vágtam szájon amikor először elkezdett nekem kutyaként parancsolgatni. Azt kellett volna, nem türelmesen elviselni, sőt, mentegetni, hogy még ő az áldozat, hiszen olyan nyomorultnak érzi magát. Teljesen logikus, hogy ő volt a legkegyetlenebb amikor szabad prédának képzelt. Egyébként soha annyit nem bírt mondani, hogy "sajnálom ha megbántottalak". Saját maga előtt is szégyelli a gonoszságát.
Jellemző, hogy akik valami beszélő fejek a vámpírkastély közegben folyamatosan magukat bántják és alázzák nyilvánosan. Nem olyan okos emberek, hogy ezt tudatosan, számításból tegyék, de érdekből teszik, és félelemből: a többitől félnek, hogy a közegben folyamatosan jelen levő feszültség rájuk robbanhat. Érzik, hogy a kissebbségi komplexusból fakadó frusztrált düh mindenhol ott van körülöttük, és amikor manipulálnak ők is ezt a fajta dühöt próbálják felkelteni.

Amire még számíts: a sokkra. Fizikailag le fog állni az idegrendszered egy ponton a krónikus stressztől. Amíg lehet ne fagyj le. Ne ess pánikba, mert cselekedned kel- elküldeni őket a faszba. Az számít, hogy tudj reagálni. Aludj sokat, egyél rendesen. Csináld ami beválik stressz ellen, pl én már nem meditálok, inkább futok. Egy ponton el fog jönni, hogy autopilot-ban működik az agyad, és nem tudsz gondolkozni. Ezen a ponton ha bármi új van kérj segítséget, de nagyon vigyázz kitől, mert kiszolgáltatott vagy. Kövesd a vastag betűvel szedett szabályokat. Nem csinálnak belőled bűnbakot. Nem engedni, elküldeni őket a picsába. Aludj, egyél, ne igyál alkoholt, mert lehet másnap megint lecsapnak amikor másnapos vagy.  Extrém stressz után reális a PTSD. Mindenkinek volt akivel eddig beszéltem, sajnos én sem úsztam meg, lásd ezt a posztot. Valószínűleg egy életen át marad valami nyoma, mert az agy működését változtatja meg. Igen, mindezt azért, hogy senki által semmire nem választott, a politika hátszelén törtető, összevissza hazudozó ostoba tyúkok valami hatalmat éljenek meg, és mert valóban civilek önszerveződésére telepedtek rá pártok. Bárcsak lenne mobbing ellenes törvény, és kapnának legalább egy felfüggesztettet. Egy rókáért éveket adnak, de ha egy emberrel csinálják ezt akkor utána megy a lincsvezér az ATV-be és nyilatkozgat az emberi jogoktól. Őszintén hiszem, hogy istenigazából meg fognak egyszer fizetni azért amit tettek, és már fizetnek.

Ne kissebbítsd magad, ne élj félelemben. Ez nem jó taktika. Mantrázd magadnak az igazságot, hogy nincs hatalmuk feletted. HULLASZAGUK VAN. Amihez hozzáérnek mocskos lesz és zülött. Ahol ezek számítanak, nekem az nem kell. Amit el tudnak venni azért nem kár. A lényeget, ami szép és értékes benned, és ami megőrjíti őket nem tudják elvenni. Nem érnek fel oda. Egyébként pedig Magyarországon tényleg egy társadalom iszonyodik és undorodik tőlük, és mivel nincsen az országnak gyarmati múltja, soha nem lesz hasonló, hasonló logikájú kisebbségvédelem mint angolszász országokban. Gyakorlatilag hiábavaló a műsoruk, és csak blöffölni tudnak.

Lesz mobbing ellenes törvény, vannak akik foglalkoznak ezzel. Van olyan ország, ahol már van. Nagyon, nagyon fogják ezért magukat emberek szégyellni. Mint az elején írtam többen megkerestek a genderfészekből, és nagyon bánják. Az egész elindítója akarta levetetni a screenshotokat, de ugye elküldtem a francba.

Átgyalogolni rajtuk. El tőlük, csináld a saját dolgod. Én úgy voltam vele, hogy ha ártok nekik akkor így jártak, és annyi részvét van bennem irántuk, amennyi bennük volt irántam. Nem számít, ha ártok neki, és ezt úgy is értem, hogy nem különösebben cél. Ami a blogon van értékes adat, és az enyém, azt csinálok vele amit akarok. Én nem blogger vagyok, hanem valaki aki érti amivel foglalkozik, és választott egy adott médiumot egy adott célra. A te életedre mi illik azt neked kell kitalálni. Én ezen a ponton nem tudok tovább tanácsot adni, csak egyet: folytasd amit csináltál, és ne kissebbítsd magad szar, gyenge, irigy emberek miatt. Csináld ami neked jó, és semmi részvét ne legyen benned senki iránt aki téged akar kisebbíteni, használni, bántani. A legjobb tanács amit életemben kaptam (20 évesen egy skót kocsmában): don’t let anybody shave your edges off. Így élek azóta is. Nem is úgy ahogy hülye pöffeszkedő senkik csürhébe verődve parancsolgatják nekem.



Popular posts from this blog

Mérő Vera- a magyar “cancel culture” főítésze, erkölcsrendésze és cenzora

A budapesti vámpírkastély

Vámpírkastély perverzióból és hazugsából - bocsánatot kérek, ismételten csak és kizárólag csak saját magamtól

Ezt láttam én a magyar feminizmusban.

A polgárasszonyok- budapesti vámpírkastély II.